自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bkfans 發表於 15-7-22 16:48
樓主, 你的pro pic係咪你自己同個女? 你係度講佢啲私人嘢又俾埋個樣公眾睇, 嚴重侵犯緊佢私隠啦.
...
係喎, 俾熟人認到, 同裸露人前無咩分別!!!3思!!!

禁止訪問

回覆:阿囡帶男朋友返來瞓覺,我應該點做?

伯爵府

引用:一係叫佢訓梳化得唔得?熱情D,幫佢舖埋被

原帖由 charlotterabbit 於 15-07-22 發表
一係叫佢訓梳化得唔得?熱情D,幫佢舖埋被舖,叫佢唔洗怕羞,等佢以後唔敢上黎訓。 ...
呢招ok喎

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

珍珠宮

玩具勳章

引用:其實要末雨綢繆,ㄧ早從小就洗腦,唔准甘早

原帖由 大力大力 於 15-07-22 發表
其實要末雨綢繆,ㄧ早從小就洗腦,唔准甘早拍拖,唔可以去男友家過夜,更不可以帶男友回家過夜~

...
岩呀。我拍拖個時。呀媽先鬧到我飛起。個時已18歲。期間雙方未去過對方屋企訓架。結左婚老公試過幾次係娘家訓。我就從來唔會係佢屋企訓。我覺得甘做係好岩。特別係女仔。唔得甘隨便。人地唔珍惜。話我老土都係甘話。如果呀女帶男仔番黎。先以禮相待請佢走。唔肯咪怪我呀!!!!!

珍珠宮

唯有叫個男仔訓廳,唔可以比佢地一齊訓,一齊訓左就成日上黎訓㗎喇~

水晶宮

2018復活節勳章

訓左未?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無問點解? 開明D諗, 你都可藉此了解下個男仔點樣先, 唔對路就請佢走LA!!

子爵府

下, 你係亞媽, 一句要守家規都stop唔到? 又或者亞爸亞媽唔接受外人黎過夜, 再唔係講明啲, 話你係女仔,帶男仔過夜, 咁cheao做咩?

大宅

樓主,換左張profile相先,保護自己同家人

侯爵府

好媽媽勳章

完全接受唔到囉,訓廳都不能接受

我都會叫c6"的"個男仔走,同埋豪埋的士錢送佢走,自已就同阿女訓話

利申:自已都有個女,好驚囉

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:夠16歲, 冇衰11, 點報警

原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表
夠16歲, 冇衰11, 點報警?
我會瞓喺佢地中間
笑咗

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:大力大力 發表於 15-7-22 16:46 剛比

你睇實你個老婆好 wor........
同埋最緊要你自己咪對個仔女朋友動色心.......
磨刀霍霍, 手起刀落
講下笑~

我會開聲叫佢走~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

比佢坐一陣,
跟住同個男仔講好夜啦,
早d返屋企休息,
下次再黎探姨姨啦~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

szeyee1999 發表於 15-7-22 16:39
我囡16歲,係咪可以報警!我好亂!
我第一時間會黑口黑面比面色佢哋睇,之後會講夜啦,你返屋企訓啦,我要關鐵閘啦。

子爵府

樓主你唔好諗住硬食, 拍拖你阻唔到, 但帶人黎屋企, 都要尊重屋企人啦…唔係話留就留! 真係要講清楚你底線

男爵府

我會直接D話不方便,叫佢自己回家瞓

琥珀宮

直言一句, 教定佢避孕! 今日阿媽閂定度門, 佢地可能搵另一處!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表夠

原帖由 大力大力 於 15-07-22 發表
剛比我諗到D衰野.....
我仲諗得衰d。。不如阿媽扮到好“侯琴” 。。。嚇到個男仔怕“被失身”, 以後都唔夠膽上嚟

伯爵府

引用:夠16歲, 冇衰11, 點報警

夠16歲, 冇衰11, 點報警?
我會瞓喺佢地中間
可能引發少男對你有幻想

幸福花    發表於 15-7-22 17:27

琥珀宮

條仔要黎瞓就叫世伯同佢瞓!!!

首頁
23456...15

尾頁

跳至