論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:+本帖最後由+AndrewMami+於+15-8-3+09:29+

原帖由 AndrewMami 於 15-08-03 發表
我諗緊點講佢條氣會順d聽聽話話做多個月,老公怕佢玩野話即炒,但我覺得要補一個月好唔抵

大宅

回覆 AndrewMami 的帖子

可否都PM 我 FB group name, thanks a lot

伯爵府

引用:我已經PM 哂大家, 頭先有 error .. 如果有

原帖由 AndrewMami 於 15-07-30 發表
我已經PM 哂大家, 頭先有 error .. 如果有收唔到就PM 俾我啦
因為驚有JM 誤會, 個FB Group 係討論, 交流吓 ...
pm我thx

大宅

引用:Quote:原帖由 AndrewMami 於 15-07-30 發表

原帖由 lovely-panda 於 15-08-03 發表
pm我thx
pm me 急用

複式洋房

May I know the FB Group as well?
Thanks

子爵府

Prada2012 發表於 15-8-3 10:48
我諗緊點講佢條氣會順d聽聽話話做多個月,老公怕佢玩野話即炒,但我覺得要補一個月好唔抵

...
其實我老公都係講同一樣野, 但我同你諗法一樣, 我點都唔順俾多個月益佢 .. 所以如果當時關係唔太差, 我有藉口講..

大宅

開心吸收勳章

AndrewMami 發表於 15-7-27 17:48
已經 PM 哂俾你哋喇...
其實個 group 大家都係講吓邊間 agent 中過招, 有咩工人 blacklist 咁 , 大家可以 ...
麻煩你 pm 給我好嗎? 謝謝你.

大宅

引用:Quote:Prada2012+發表於+15-8-3+10:48+我諗

原帖由 AndrewMami 於 15-08-03 發表
其實我老公都係講同一樣野, 但我同你諗法一樣, 我點都唔順俾多個月益佢 .. 所以如果當時關係唔太差, 我有藉 ...
介唔介意話我知用咩籍口?想參考下,因為我真係唔想益鬼佢

別墅

回覆:分享一下, 希望搵到個好工人 (自己搞手續搵工人, 信自己)

Andrewmama, pls pm the fb group detail to me. i want to hire one too.

子爵府

回覆 Prada2012 的帖子

我工人本身知我有做 small business 嘅 .. 我諗住話 home office, 同埋我兩個都一齊讀小學, 婆婆 handle 得到.. 所以 1 month notice, 等佢多D時間搵新僱主

同埋其實我對上一次話佢嗰陣, 佢都話如果我唔鍾意佢, 可以唔要佢 .. 只係當時我stop 佢, 我話我無講過喎 .. 仲有佢有同我d 小朋友講做兩年佢就會返屋企架喇....
咁即係話佢根本都唔 care 份工, 大家分開只係遲早嘅事

所以我覺得唔難有 excuse

別墅

Hello,我都急請工人姐姐呀可唔可以PM埋我FB個group呢?
thank you

大宅

回覆:AndrewMami 的帖子

可否pm fb gp?我都想自己搵工人

別墅

Please pm facebook group. Thanks!

大宅

回覆:apple1415 的帖子

請pm我FB group名,我都想加入

男爵府

回覆:AndrewMami 的帖子

Can PM me too? Many thanks

大宅

回覆:分享一下, 希望搵到個好工人 (自己搞手續搵工人, 信自己)

我都想要個group既資料呀!請pm!謝謝!

大宅

回覆:pkjanel 的帖子

想要個group既資料....請pm!謝謝!

別墅

我新手請工人。朋友介紹一個印尼姐姐,佢份contract明年5月完。如果佢break contract,我自己可以幫佢搞手續嗎,定一定要經agent? 需要返印尼先嗎?萬分感謝!

禁止訪問

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

樓主可以pm我fb group嗎?thx

首頁

尾頁

跳至