自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

K-Studio - 專業及值得信賴 BB 影樓

子爵府

Ms. CHan,
我book左喇, 麻煩你到時remind我黎啦, thanks.

Mrs. Cheung
30/08 (Sat)
3:00 p.m.
Plan B

[ 本文章最後由 happyalice 於 08-7-8 12:16 編輯 ]

大宅

booking

booking 3/8
7:00pm
ms.ng

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

看封面,知道是教育小孩子用的,呵呵,現在的小孩子真幸福。。。。。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

洋房

我囡囡現16個月大應該 join plan A or C ?

複式洋房

Dear sandyklwsk

Plan A 和 Plan C 都適合你囡囡, 兩者價錢一樣 ($888), 主要分別衹是造型和數碼files 數量不同

但 plan A 正在做緊 promotion, 在 8,9月份拍攝, 送 5" x 7" 水晶面相片+架 (價值: $248), 你可以考慮吓!

詳情可瀏覽 www.k-studio.hk 或致電 81012428 與我們聯絡, thank you.

K-Studio

原文章由 sandyklwsk 於 08-8-12 11:47 發表
我囡囡現16個月大應該 join plan A or C ?

[ 本文章最後由 kstudio 於 08-8-19 14:22 編輯 ]

大宅

K Studio,

請問有無「和服」for 女童(7歲半)著黎影相呀?

[ 本文章最後由 啤梨 於 08-8-20 15:42 編輯 ]

複式洋房

Dear 啤梨

我們有 和服, 韓服, 公主服合 8 歲女童穿.

如有任何問題, 歡迎與我們聯絡 81012428

K-Studio
www.k-studio.hk

原文章由 啤梨 於 08-8-20 15:41 發表
K Studio,

請問有無「和服」for 女童(7歲半)著黎影相呀?

公爵府

畀面勳章

plan a係咪只係for under 10個月bb??
如果有2個bb, 咩plan岩我? thanks~

複式洋房

Dear callyclaire

Plan A ($888) - 4 款造型 + 全部數碼相底 {8,9月加送5"x7" 水晶相連架一套) 都適合10 個月以上 BB 或小朋友, 是沒有年齡限制

如果2個BB需要造型, 可考慮join兩個 Plan A package

若只是其中1個BB需要造型, 就可join 1 個 Plan A 再加1款家庭拍攝(或將4款造型, 用其中1款作家庭拍攝)

如有任何問題, 歡迎致電 81012428 查詢

K-Studio

原文章由 callyclaire 於 08-8-24 02:45 發表
plan a係咪只係for under 10個月bb??
如果有2個bb, 咩plan岩我? thanks~

複式洋房

我個bb十個月了可以join什麼plan????以及最快的拍攝期可以是幾時????

禁止發言

複式洋房

Dear zzling

若BB拍攝當天仍是 十個月或以下, Join Plan A 或 Plan B 均可, 詳情可往以下看看

http://www.k-studio.hk/choice.html

請致電與我們聯絡 81012428 預約, thanks.

K-Studio

原文章由 zzling 於 08-9-1 20:03 發表
我個bb十個月了可以join什麼plan????以及最快的拍攝期可以是幾時????

複式洋房

Dear lindabb

星期六, 日, 我們會有扎辮姐姐免費為小朋友set頭, 我們覺得現階段小朋友皮膚已很嫩滑, 拍攝出來效果已很好, 所以我們不建議為她們化妝.

可考慮為倆小朋友分別 join Plan A ($888), 在9 月份拍攝加送 5"x7" 水晶相連架1套, 詳情可看看以下網頁

http://www.k-studio.hk/choice.html

如有問題, 歡迎致電 81012428 與我們聯絡!

K-Studio

原文章由 lindabb 於 08-9-2 23:27 發表
禁會唔會有set頭化粧嫁?
and how much!
我有個女4 同8 years!
thanks...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

哈哈,封面果個就係我囡囡啦,
上年11月頭影架!!!

複式洋房

我想問三個月BB可以影嗎????

複式洋房

Dear Boyi

Pls check pm.

Thks
K-Studio

原文章由 boyi 於 08-9-18 14:46 發表
我想問三個月BB可以影嗎????

子爵府

畀面勳章

我個bb 9個月了
可以join什麼plan?

複式洋房

Dear 妮妮媽

可以 join 我地優惠 plan,

$450 (4 款造型 + 32 個數碼檔案)
另加 $300 可取回全數檔案

如有問題, 可隨時與我們聯絡 81012428
www.k-studio.hk

原文章由 妮妮媽 於 08-10-15 16:29 發表
我個bb 9個月了
可以join什麼plan?

首頁

尾頁

跳至