親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

[size=45.3355350494385px]係BK好受歡迎嘅

[size=45.3355350494385px]Fraser Residence Nankai Osaka

[size=45.3355350494385px]南海大阪輝盛庭

[size=45.3355350494385px]開放左10月至2016年1月房期

[size=45.3355350494385px]28平方米雙床房(含早餐)12960yen

[size=45.3355350494385px](之前睇10月打後最平要35100yen)

[size=45.3355350494385px](兩個網站都好似要入左會先至訂到房,吾肯定)

子爵府

係BK好受歡迎嘅
Fraser Residence Nankai Osaka
南海大阪輝盛庭
開放左10月至2016年1月房期
28平方米雙床房(含早餐)12960yen
(之前睇10月打後最平要35100yen)
(兩個網站都好似要入左會先至訂到房,吾肯定)

子爵府

[url=http://www.jtb.co.jp/kokunai_htl/smartphone/list/A08/27/2702/270201/6492090/?mode=cal#page ]JTB[/url]
在地支付,信用咭即付 - 同價

子爵府

jtb

http://www.jtb.co.jp/kokunai_htl ... 2090/?mode=cal#page

在地支付,信用咭即付 - 同價

又整吾到個連結

子爵府

又得嘅

子爵府

japanican

http://www.japanican.com/hk/hote ... ZgMYCFUNwvAodm6EANA
japanican

信用咭即付先至係12960yen
在地支付要35100yen

都可以免費取消

子爵府

1月初
星期六,日
接近雙倍價錢

男爵府

引用:japanican http://www.japanican.com/hk/ho

原帖由 manu4211963 於 15-07-30 發表
japanican

http://www.japanican.com/hk/hotel/detail/6492090/?gclid=CIC8wbiZgMYCFUNwvAodm6EANA
到時俾原來差一倍價錢有多

子爵府

小羊羊迎迎媽咪 發表於 15-7-30 22:14
到時俾原來差一倍價錢有多
其實經信用咭即時繳付都可免費取消不過麻煩d

男爵府

睇cross已經有d日子full左
之前send email去又話九月先放出黎

大宅

回覆:book 咗 Fraser

我地12月頭去,今個月初經星晨訂左4晚,佢唔係最平,但得佢攞到房,吹漲

星期三,四,五,住studio @$950
星期六,日,一, 住one bedroom, 3日2夜共$2850

禁止訪問

男爵府

引用:我地12月頭去,今個月初經星晨訂左4晚,佢

原帖由 Dull_lau 於 15-08-02 發表
我地12月頭去,今個月初經星晨訂左4晚,佢唔係最平,但得佢攞到房,吹漲

星期三,四,五,住stud ...
請問打電話去定上網訂

大宅

引用:Quote:原帖由 Dull_lau 於 15-08-02 發表我

原帖由 小羊羊迎迎媽咪 於 15-08-02 發表
請問打電話去定上網訂
上網

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

引用:係BK好受歡迎嘅Fraser+Residence+Nankai+Os

係BK好受歡迎嘅
Fraser Residence Nankai Osaka
南海大阪輝盛庭
Studio / One bedroom,係唔係唔會有twin bed架?
Twin bed有無做promotion?

男爵府

係咪要LOGIN 咗先可以揀"事前付款"呢?

伯爵府

回覆:book 咗 Fraser

用jtb 訂呀!其實Japanican是jtb 的海外版

伯爵府

引用:係BK好受歡迎嘅Fraser Residence Nankai Os

係BK好受歡迎嘅Fraser Residence Nankai Osaka南海大阪輝盛庭開放左10月至2016年1月房期28平方米雙床房(含 ...
其實二月中前都有

男爵府

想問點解會同一款房, 但有2個比你選擇? 有乜分別?

男爵府

引用:+本帖最後由+Vicky_F+於+15-8-13+13:40+編

原帖由 Vicky_F 於 15-08-13 發表

想問點解會同一款房, 但有2個比你選擇? 有乜分別?
如圖

首頁

尾頁

跳至