嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆:Baby Shop 美國入口嬰兒用品專門店

都唔知佢想點,人做生意,佢做生意做成咁,eMail 唔覆,電話唔聽,上門市d人又冇禮貌,要求退款好似要乞咁,真係唔會再幫襯佢地

大宅

7月買完件衫,9月中都未有,天氣都轉涼,明年又唔知啱唔啱。fb inbox唔覆,email又唔覆。究竟想點,係咪要報警先覆。

複式洋房

我係呢間嘢都買嘢,第一件係7月俾錢,話8月底到貨,直到而家都無聲無氣,追又無人覆,之後係8月頭又買左幾樣嘢,d貨話9月中到底到,但係又係無聲無氣

我係FACEBOOK度舉報左佢 ,
(首先入到佢個網度,跟住按更多,有個舉報,選"這是垃圾訊息或詐騙")
希望有份俾佢呃既朋友一齊去FACEBOOK舉報佢,如果唔你佢會一直係度呃人

別墅

民房

我都好後悔,以后一定一定唔会係度買,第一次想揾地方投诉佢。遲都算,到貨通知去拎又話補貨😡,嗰几條女d死人樣好似錯嗰個係我,係倉d同事通知錯咼

禁止訪問

複式洋房

我之前都買過兩件衫, 但遲左比我都算喇, 仲要比得一件我, 我問佢地竟然話我只係落左一件order, 但我比晒兩件錢架喎, 但佢地死都唔認, 又一直拖我又唔覆我, 結果我要摷番幾個月前的銀行轉帳收據, 同埋d留言比佢地, 搞左好耐, 佢地至死死地比番錢我咋, 真係好激氣!!

別墅

回覆樓主:

我都係試過訂嘢遲黎又吳講聲,又係禁吹又遲遲吳覆,我訂左兩次都無訂過

複式洋房

佢間野咁衰,點解仲咁多人幫襯嘅好彩我買開果幾間都ok

大宅

想問佢地係咪冇電話可以聯絡?我買左賀年朱古力。。佢話一月中到貨。我想cfm(emoji)(emoji)(emoji)

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

我幾次同佢地買野都係唔問都唔通知到貨

沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

別墅

我買左3樣野,12頭訂話2個禮拜到貨。到1月頭問佢覆話到左。又係無通知!上到去排左差唔多一粒鐘但最尾同我講話無 又要再等2個禮拜!!!
我仲有2件貨未拎。唔會再同佢地買野。
我3條友都唔係做野架

大宅

畀面勳章

大Q獲喇,我仲訂左張Lego2in1枱同埋個Lego玩具箱,話就話1月中至底到港,到時唔知會發生咩事,10月訂左個睡袋,話12月中到港,而家都未收倒貨,E-mail地址比佢送貨又唔覆,以後都唔會幫襯呢間黑店。

禁止訪問

大宅

引用:就算過咗幾耐都要追番退錢,如果唔係佢哋不

原帖由 小腳板 於 15-08-05 發表
就算過咗幾耐都要追番退錢,如果唔係佢哋不了了之,我估年中有唔少人太耐冇貨忘記攞貨或費事煩唔追,Baby s ...
agree

大宅

真係唔好幫襯,拖客,唔準時,十問九唔應

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章

up

複式洋房

好擔心,而家先見到呢個post,我剛買左4樣野呀…

別墅

之前12月尾買化妝掃,貨期係2-3星期,但到2月中都冇聲冇氣,出左幾個email先覆話冇貨會退$,但我要求退左就send receipt 比我,但最後都冇,只答我退左!
咁我地買野都要send receipt比佢地啦,點解佢退$就唔使!

大宅

引用:之前12月尾買化妝掃,貨期係2-3星期,但到2

原帖由 Shekbb 於 16-04-14 發表
之前12月尾買化妝掃,貨期係2-3星期,但到2月中都冇聲冇氣,出左幾個email先覆話冇貨會退$,但我要求退左就 ...
你都好,佢 覆你email話冇貨退錢比你……
我係特登過海攞, 啲人做野又慢, 排左我半個鐘, 到我至話冇貨退現金比我,即時比我剷到個staff 飛街,雖然我知唔關佢事, 但嗰吓真係堅嬲……
冇貨要退錢唔緊要,但你send email or sms通知我都得卦……X你嗰街,我去到先話冇……我依家要錢貨唔要錢呀……
摔知搵marvel蛋代替我原本既minion蛋

首頁

尾頁

跳至