自由報料

跳至

首頁
12345...22

尾頁

大宅

不喜勿插,~…~~想提醒各位媽咪唔好比呢間BB MAMA 呃錢~~~話說我上呢間好多人讚好嘅公司買左野 ,6月中買, 到7月中我見咁耐都無貨送黎我電郵同facebook inbox 問貨到未?隔多幾日都無覆, (但我買野落單好快覆我) 直到我打電話比去先有人幫我跟進,即時覆電郵比我, 覆電郵係問我bank account, 當時個女仔係電話口頭上話過二日會退錢比我, 但最後要我催足兩星期先安排到退錢, 服務太差, 因為我好少係網上買野, 所以我知道我有咩貨未到手, 如果有D 人成日網購, 分分鐘會忘記追返錢, 變相養埋人地公司, 黑店, 以後唔會幫襯 , 希望各位媽咪小心

tansyneko    發表於 19-4-1 15:00

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:不喜勿插,~…~~想提醒各位媽咪唔好比呢間B

原帖由 iskittykitty 於 15-08-01 發表
不喜勿插,~…~~想提醒各位媽咪唔好比呢間BB MAMA 呃錢~~~話說我上呢間好多人讚好嘅公司買左野 ,6月中 ...
啱啱買左野添

複式洋房

回覆:黑店~呃人~~BB MAMA

我最近買過野,d里野超差,溝平貨買,backlist

大宅

岩岩去過拎野,跟佢比個地址上去,但上到去先知岩岩搬左,有個男人話我知新地址,去到新店,冇人serve, 全間店有3-4人,但得一個女仔會幫你,問第2個女仔,話幫唔到我,叫我搵返第一個女仔,但第一個女仔又忙到死,總體黎講,對依間野印象麻麻

大宅

回覆:iskittykitty 的帖子

我都係受害者之一,雖然退左錢,但搞左好耐先肯退,留左貨又賣比其他人,總之呢間野做生意手法完全唔得!黑店!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Del

crystal媽咪    發表於 16-8-11 23:26

男爵府

我都買左嘢啊!

伯爵府

我都中左,比完錢一排先打來話無貨,要求全數退款退左3個星期都未有……

大宅

引用:不喜勿插,~…~~想提醒各位媽咪唔好比呢間B

原帖由 iskittykitty 於 15-08-01 發表
不喜勿插,~…~~想提醒各位媽咪唔好比呢間BB MAMA 呃錢~~~話說我上呢間好多人讚好嘅公司買左野 ,6月中 ...
請問係邊間店?咩名?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 iskittykitty 於 15-08-01 發

原帖由 Stephy2009 於 15-08-02 發表
請問係邊間店?咩名?
咪果6個字母

珍珠宮

引用:我都買左嘢啊!

原帖由 RainLun 於 15-08-02 發表
我都買左嘢啊!
Me too 但係門市買咋!

大宅

之前就睇過有好多人投訴呢間公司,遲遲唔到貨,態度差,好耐都唔退錢,一個字:催

男爵府

佢想你催幾催,搏一般ftm太忙會唔記得?

大宅

我都瀨左野....開頭PM佢落單, 好快覆銀行資料....但過完數之後真係完全唔理, 唔回覆....催足二個星期又PM又電郵先覆....我買果二樣野係網上寫係現貨....點知回覆又話其中一件要下星期才有貨....到時一齊寄...唔知到時係咪真係有呢.....但已決定backlist

大宅

回覆:stacktong 的帖子

我 arm arm 買左$110 毛巾仔呀!

大宅

我都中左, send email, fb inbox不斷send 都唔覆, 等到佢覆又話聽日寄, 日日望個郵箱都無貨. 呢間野真係黑店!

男爵府

呢間野我近排都有密密幫襯,基本一切順利,但最近都分別有兩單野都話無貨會退錢,問過話逢星期五佢地會去做退款,叫我自己到時check,講真,宜家銀行個d都無用簿仔啦,網上check又好快會變成net back item,基本上如果佢唔話實到比你聽幾時做咗退款你都唔會咁得閒日日去check戶口,兩件貨都各幾十蚊架,不過我懶,我就當豪比佢,呢間野真係服務麻麻,你落單時佢就催你比錢唔係就backlist你,倒反轉佢欠你貨就唔駛旨意佢會話返比你聽退咗數未,佢地做seller都算大枝野,睇到今日呢個post我等埋黎緊幾件貨收到後都唔再幫襯佢地喇

男爵府

我之前都買過套餐具,等成個星期,打左好耐先有人覆,最慘啲餐具成大陣膠味,肯定唔係正貨

大宅

回覆:iskittykitty 的帖子

too bad!

別墅

引用:我都中左,+send+email,+fb+inbox不斷send+

原帖由 Yiu303 於 15-08-03 發表
我都中左, send email, fb inbox不斷send 都唔覆, 等到佢覆又話聽日寄, 日日望個郵箱都無貨. 呢間野真係 ...
X 2

首頁
12345...22

尾頁

跳至