親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 yp26 的帖子

看其他 post JM 話 show "The Mall Bang Khae" 比司機睇便可以,
如果成個泰文地址比佢, 有時候可能越多資料會越亂,
如是大的 shopping mall, 司機應該會識,
我一般坐的士返 siam , 都會話 central world / MBK, 去到附近再指示我要在那裡下車,
The Mall Bang Khae & The Mall Bang Kapi 都是大 mall, 不用太担心, 一切會順利的!

子爵府

引用:我上星期去完 Fantasia Lagoon Waterpark (

原帖由 HoLizz 於 15-08-04 發表
我上星期去完 Fantasia Lagoon Waterpark ( The Mall Bang Kapi )
Address : 3522 Lat Phrao Rd, Klong Cha ...
請問依個商場有 big c 嗎?

子爵府

引用:回覆 yp26 的帖子看其他 post JM 話 show \"

原帖由 HoLizz 於 15-08-11 發表
回覆 yp26 的帖子

看其他 post JM 話 show "The Mall Bang Khae" 比司機睇便可以,

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 HoLizz 於 15-08-04 發表我上

原帖由 yp26 於 15-08-24 發表
請問依個商場有 big c 嗎?
有超市,但不是 big c

子爵府

引用:Quote:原帖由 yp26 於 15-08-24 發表請問依

原帖由 威大嬸 於 15-08-24 發表
有超市,但不是 big c
去行下都好

子爵府

引用:回覆 yp26 的帖子看其他 post JM 話 show \"

原帖由 HoLizz 於 15-08-11 發表
回覆 yp26 的帖子

過兩日終於出發啦,等到頸都長

別墅

回覆 yp26 的帖子

咁你玩得開心D啦 !

Enjoy & enjoy, 一切順利和平安 !

子爵府

引用:回覆 yp26 的帖子咁你玩得開心D啦 !Enjoy &

原帖由 HoLizz 於 15-08-25 發表
回覆 yp26 的帖子

咁你玩得開心D啦 !

首頁

尾頁

跳至