自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩個yahoo mail無啦啦收到通知比人喺大陸登入同改咗密碼。。。d死蝗蟲已經成日落黎搶晒香港人d野,而家連yahoo mail都要搶

大宅

回覆:夜麻麻比人head晒d yahoo mail...

我響美國比人hack左

「也許,現在的距離正好是最好的關係,正好時是最好,最好時卻不是正好。」

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁容易架?

男爵府

引用:兩個yahoo+mail無啦啦收到通知比人喺大陸登

原帖由 親親小寶 於 15-08-03 發表
兩個yahoo mail無啦啦收到通知比人喺大陸登入同改咗密碼。。。d死蝗蟲已經成日落黎搶晒香港人d野,而家連yah ...
Facebook 都有啦
之前login 時有notice 我的account 在台北被人用緊!!
好奇怪

大宅

咁恐怖

大宅

伯爵府

引用:Quote:原帖由+親親小寶+於+15-08-03+發表兩

原帖由 Snoopyboy 於 15-08-03 發表
Facebook 都有啦
之前login 時有notice 我的account 在台北被人用緊!!
好奇 ...
我同你一樣,好幾次話響台北比人用緊,以為出錯,當無事

點知我fb突然post咸濕圖,我朋友話番比我知

細心諗下我響台北去過網吧開email, 應該係fb 個email acc比人hack左

好彩我個fb有做手機認證,拿拿臨用手機號碼取回fb主權,再跟手改埋fb/email密碼

之後好平安

你都快手同步改左你個email fb 密碼啦

男爵府

擺明你成日去大陸網站,你部機比人hack左中埋毒。

Yahoo要黎收廣高架,唔係要黎用,轉吧啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+Snoopyboy+於+15-08-03+發表F

原帖由 白羊花花 於 15-08-03 發表
我同你一樣,好幾次話響台北比人用緊,以為出錯,當無事

點知我fb突然post咸濕圖,我朋友話番比我知:horro ...
係呀!我之後發現FB account 被人盜用亂send message 俾朋友,問人地最近點呀,小朋友讀邊間學校

子爵府

我兩個 yahoo email account 又係不停比人撞密碼,求救!! 請問我可以點做?

大宅

最後我攞得返兩個yahoo account,但最終淘寶個支付寶比人hack咗攞唔返

男爵府

回覆:親親小寶 的帖子

我個yahoo e-mail又係話有人喺大陸嘗試登入,如果唔係本人就快d改密碼,我即刻改咗,就冇事喇

男爵府

回覆:親親小寶 的帖子

我擒日都係
仲搞埋我支持寶

違規簽名-超版代刪

首頁

尾頁

跳至