心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我仔仔今日兩歲啦!

轉眼間細仔又話兩歲啦,真係想唔認老都唔得TIM! 今日一早起身大仔好開心咁同我講細佬兩歲啦,我話係呀,咁不如今晚買蛋糕同細佬一齊切丫,但我想你依家送首生日歌比細佬先喎,跟住佢好正經咁唱左成首生日歌,細佬仲跟住哥哥一齊拍手,見到佢地兩個真係覺得時間飛逝,話咁快又繞行繞走啦,想當初剛生完細仔時坐月因為工人返左鄉下,我一個人要湊晒兩個,果段時間真係好唔開心,差唔多日日喊咁濟,依家見到細仔兩歲又成日媽咪媽咪咁叫住我,真係覺得當時o既辛苦都係值得o既!但望我兩個仔仔永遠都身體健康,永遠記得有我呢個好錫佢地o既媽咪!

子爵府

Re: 我仔仔今日兩歲啦!

bobo: 時間真係過得好快, 我個仔過幾日都兩歲啦, 祝你仔仔,開開心心, 生日怏樂, 身體健康啦

男爵府

好媽媽勳章

563111, thank you, 我都預祝你仔仔生日快樂, 精伶活潑!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Bobo,

祝你囝囝2歲生日快樂!!!

男爵府

好媽媽勳章

connie, 多謝你個蛋糕呀!

子爵府

bobo,

現在才知你己有兩個小朋友, 生日嗰個係你細仔, 通常仔女生日自己便會想當年 :-P , 時間真是過得很快, 祝仔仔:

[size=medium]身體健康, 聽教聽話!

男爵府

好媽媽勳章

肥仔媽, 多謝, 一陣 lunch 見啦!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

bobo 寫道:
connie, 多謝你個蛋糕呀!

禁止訪問

洋房

Happy Birthday to Bobo 仔.

Barbie

男爵府

好媽媽勳章

多謝 barbie 同 0269!

侯爵府

好媽媽勳章

bobo,

祝你囝囝2歲生日快樂!!!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

別墅

Bobo, 唔經唔覺你囝囝兩歲啦 ! 祝佢身體健康, 開開心心!
dlam *****

複式洋房

BOBO,

祝你仔仔生日快樂! 唔好話自己老啦!仔大就快甩難囉!恭喜!

[size=medium]HAPPY BIRTHDAY

大宅

bobo,

[size=large]祝霖霖~~
[size=large]生日快樂!!!
[size=large]活潑精靈!!!

男爵府

好媽媽勳章

dlam, 多謝!你同你女幾好嗎?

sali, 有排都未甩難啦, 依家煩緊揀學校啦! anyway, 多謝你祝福!

kirima, 你真係有心啦, 多謝晒!

大宅

寶姐,

祝你細仔 :

[size=medium]生日快樂 !! 身體健康 !! 聽教聽話 !!! 孝順媽媽 !!

[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

大宅

bobo,

Happy Birthday to Lam Lam.

Teresa

男爵府

好媽媽勳章

WING, TERESA, 多謝多謝!

男爵府

BOBO,

祝你囝囝2歲生日快樂!聽教聽話!唔好激你!精靈活潑!恭喜恭喜!今晚點同佢慶祝?

話時話,你大囝都好鍚細佬喎..........飲得杯落喇!

首頁

尾頁

跳至