親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Btw, make reservation 時,選好你要book 的日子、人數(大小同價)及discount 時段後,press 「next」, 便pop up 去填Full name, tel and email 的page, 我冇做member, 所以冇去「log in」page, 直接填這些basic info, 冇須credit card or payment 資料,easy.

好快便收到email confirmation for booking.

伯爵府

回覆:上eatigo.com 好多著數!

done.謝謝你呀,開頭入了好多次+852 tel都唔得,後尾原來要入full name,因我log in時只打英文名同姓,收到confirmed了

伯爵府

你意思係buffet是大小同價嗎?無discount都係?仲想問多一樣野,如有discount的散餐,係得佢網站show出黎果幾樣野,定還是成本menu(not for drinks)餐廳所有食物都有如50%???

男爵府

For buffet, 是呀!for eatigo offer, 大小同價,我們果日帶2小孩去食(3+6歲),我在場再confirm 佢$, 佢哋冇收我細小孩$,但6歲果個便收成人價(同享同一discount).
正價餐廳是否大小同價我就唔知,相信間間餐廳做法不同,那你便要自己check check 了。

而散餐的餐廳我冇book 過,相信間餐廳咁大,應該個menu 仲有好多野食,eatigo 所show 的只是佢某幾道菜式的discount offers; 不妨又試上有關餐廳check 下佢的menu 及環境才決定吧!

伯爵府

引用:For buffet, 是呀!for eatigo offer, 大小

原帖由 maozit 於 15-08-10 發表

For buffet, 是呀!for eatigo offer, 大小同價,我們果日帶2 ...
OK,謝謝你

大宅

多謝分享, 好有用

伯爵府

我都試下先,謝謝分享!
自煮有快樂

禁止訪問

大宅

我都想知 service charge & vat 是原價計定 discount 後計 ?

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

thanks for sharing

男爵府

開心吸收勳章

下星期去曼谷,一定會試,多謝分享。

大宅

開心吸收勳章

好實用!謝謝分享!
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

水晶宮

熱血金章

我卜極都極唔到呀陰功,無反應

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

9594 發表於 16-3-7 19:46
我卜極都極唔到呀陰功,無反應
唔夠快定點??

我都卜到呀,但卜月尾

水晶宮

熱血金章

引用:Quote:9594 發表於 16-3-7 19:46 我卜極都

原帖由 sasa0208 於 16-03-08 發表
唔夠快定點??

我都卜到呀,但卜月尾
按完confirm無反應

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

9594 發表於 16-3-8 15:32
按完confirm無反應
我戰戰兢兢咁都好驚有無乜錯

但係又好順利喎,仲用埋HK TEL,收埋SMS

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

除左曼谷巴提雅外, 其他地區用唔用到???

大宅

回覆:maozit 的帖子

大宅

想問如BOOK BUFFET 6點食有50%DISCOUNT , 即用餐時間可以6點至幾點呢

大宅

引用:想問如BOOK BUFFET 6點食有50�SCOUNT ,

原帖由 QQ963 於 16-03-24 發表
想問如BOOK BUFFET 6點食有50%DISCOUNT , 即用餐時間可以6點至幾點呢
我都想知呀!

首頁
12345...6

尾頁

跳至