親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我之前 12月份去過, 人流不算多, 唔使點排隊, 但最近見到好多 post 話好多人,請問有冇 jm 最近去過 uss, 情況如何? 暑假係咪好多人?

謝報料

複式洋房

回覆:新加坡 USS 多人嗎?

Many ppl
Also many ppl with fast pass, so have to line up for long time without fast pass.
Around 40 mins per game

大宅

thx for update

大宅

畀面勳章

回覆:carcarmomo2008 的帖子

31號去完,係好多人吖嗰日上午好好天D game 多數要排40分鐘以上,下午突然好大雨走咁少少人,我一家3囗一入去就買fast pass ,我仔110cm 除咗唔夠高嗰3個無玩之外其他玩哂有D仲玩咗2次

大宅

請問fastpass幾錢?

男爵府

引用:31號去完,係好多人吖嗰日上午好好天D game

原帖由 kinsleyho 於 15-08-05 發表
31號去完,係好多人吖嗰日上午好好天D game 多數要排40分鐘以上,下午突然好大雨走咁少少人,我一家3囗一入 ...
請問唔夠100cm,係咪多数無得玩

大宅

回覆:ChingHay 的帖子

我都想問Jm fast pass幾錢張?

大宅

畀面勳章

回覆:toyotabb 的帖子

Sorry我唔太記得添,不過你可以上網睇下

大宅

畀面勳章

回覆:1022YIUYIU 的帖子

有兩種 $50 每個game or show 只可用一次、$70無限次使用

洋房

官網買sg30每個game 玩一次

大宅

引用:請問fastpass幾錢? +

原帖由 ChingHay 於 15-08-05 發表
請問fastpass幾錢?
視乎入園日子:

平日: SGD 30 (每個game 玩一次)or
SGD 50 (無限)
假日:平日假錢再加SGD 20, 即50 or 70

大宅

畀面勳章

回覆:ononchu 的帖子

但我去嗰日係星期五喎,會唔會旺季都係50&70呢!

大宅

引用:但我去嗰日係星期五喎,會唔會旺季都係50&7

原帖由 kinsleyho 於 15-08-05 發表
但我去嗰日係星期五喎,會唔會旺季都係50&70呢!
你上官網check 吧,剛發現5/9/2015 no unlimited fast pass , just express pass. It costs 50 SGD on the day.

男爵府

引用:我之前+12月份去過,+人流不算多,+唔使點

原帖由 carcarmomo2008 於 15-08-05 發表
我之前 12月份去過, 人流不算多, 唔使點排隊, 但最近見到好多 post 話好多人,請問有冇 jm 最近去過 uss ...
31/7去勁多人,熱門排90分鐘以上。我那天就算提早買fast pass都要s50定70

大宅

畀面勳章

回覆:joygigi 的帖子

係吖,係門口見勁多人所以一入去即買fast pass 、跟住即玩變型金剛先、見寫住要120分鐘、好在買咗fast pass 只需15分鐘就到我地,玩完出黎見gift shop 好多人排隊買fast pass 吖

男爵府

回覆:carcarmomo2008 的帖子

今日啱啱去完,買fast pass啦!SGD$30,我哋今日玩左9個鐘,基本上只係無玩最激嗰個過山車、侏羅紀個急流及睇一個show, 其他全部玩晒,transformer玩兩次,馬達加斯加兩次,有fast pass排得最耐嗰個都係35蚊

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問fast.pass有咩用途?完全唔使排嗎

但求順利  

水晶宮

對返港紙即係幾錢張fast pass?幾人用?

大宅

引用:對返港紙即係幾錢張fast pass

原帖由 emilylam 於 15-08-06 發表
對返港紙即係幾錢張fast pass?幾人用?
易計d你x6啦,SG50約港紙300(每人)

伯爵府

環保接龍勳章

張fast pass 好貴:hehehe

首頁

尾頁

跳至