親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+good_yuyu+於+15-08-12+發表

原帖由 技安 於 15-08-12 發表
吾洗30mins
請問知唔知,art in paradise> sheep farm>海邊夢阿萊,再返central festival咁樣順唔順路架?

執仔之手 與仔偕老

子爵府

叉燒媽 發表於 15-8-13 01:49
請問知唔知,art in paradise> sheep farm>海邊夢阿萊,再返central festival咁樣順唔順路架?

...
你係邊間酒店出發 ?
art in paradise , 海邊夢阿萊和 central festival 比較近 , sheep farm 在另一邊 !

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:叉燒媽+發表於+15-8-13+01:49+請問知

原帖由 技安 於 15-08-14 發表
你係邊間酒店出發 ?
art in paradise , 海邊夢阿萊和 central festival 比較近 , sheep farm 在另一邊 !
我住兩晚CGMB 兩晚august suites...應該邊間去會近d?

執仔之手 與仔偕老

別墅

你去GOOGLE MAP睇就知道D位置

男爵府

回覆:Pattaya Sheep Fram

又5使day trip, 由bkk 直入pattaya會見到路牌,經過咪當玩下,順便lunch

首頁

尾頁

跳至