自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由+sharon_pig+於+15-08-06+發表

原帖由 showman 於 15-08-06 發表
下……咁佢仲有錢交學費嗎?
佢只係買自用 無為贊錢 但當然完全無效

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

身邊都冇呢類朋友

伯爵府

回覆 VIVIANLOVEBB 的帖子

我無JOIN, 但有用, 的確幾好用啵, 係貴囉...
開開心心又一天

男爵府

showman 發表於 15-8-6 20:24
點解佢只叫你做,無叫你99同老公買?
佢都有叫我99買,仲同99講99識屋企附近c9,可以有好多下線,但係一聽到要比錢,我99唔制.
因為我同我老公結左婚,所以只會有共同戶口(我冇記錯),叫我買等於叫埋佢買

大宅

引用:Quote:原帖由 Agnes0219 於 15-08-06 發表

原帖由 siuba 於 15-08-06 發表
係呀係呀,即場瘦面,當人傻仔咩。
我知第二間d傻仔都係異曲同工之妙,任何腫瘤暗瘡傷風咳皮膚病臭狐中風經痛前列腺問題跛腳等等下刪1萬種奇難雜症,只要用佢地產品(衣物之類)包住患處,就會好神奇好返曬ga la
唔知以為係宇宙最強,逞救世人的發明

珍珠宮

Mrs.YeungMeh 發表於 15-8-6 14:58
之前有個舊同學都係咁, 見佢喺FB係咁sell o個部神器...
部神器唔平, 我無打算買, 但有FD在FB 見我買另一款RF 機, 係咁SELL 我, 話關之琳咁靚都是用NU SKXX
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

NoddyPooh 發表於 15-8-7 10:13
我知第二間d傻仔都係異曲同工之妙,任何腫瘤暗瘡傷風咳皮膚病臭狐中風經痛前列腺問題跛腳等等下刪1萬種奇難 ...
正常人聽到都知根本無可能發生呢D事啦
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

複式洋房

個個做NU SKIN都覺得NU SKIN產品係神品咁

大宅

我有兩個朋友做ECOSWAY,成日都想我買嘢,但我唔理佢哋。

琥珀宮

大宅

我朋友都係痴咗線,來來去去都係話幾好幾好,咩百萬成功人士,認真睬佢都傻。
人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

珍珠宮

呢間野好耐嫁啦,有無存在左30年?仲未執咩?

大宅

回覆:我有個朋友被nu skin 洗左腦。

想問下咩叫第五種人????

男爵府

我成日都聽到人講nu skin ,其實究竟係sell咩架?我屋企都有人被洗腦,不過唔係nu skin。

大宅

同事有,朋友又有,總有一個係左近!

侯爵府

畀面勳章

引用:我有兩個朋友做ECOSWAY,成日都想我買嘢,但

原帖由 小韋寶 於 15-08-07 發表
我有兩個朋友做ECOSWAY,成日都想我買嘢,但我唔理佢哋。
呢個我有喎。正常喎,我有買唔算贵。

Nice to meet you!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小韋寶 於 15-08-07 發表我有

原帖由 secretrose 於 15-08-20 發表
呢個我有喎。正常喎,我有買唔算贵。
佢地銷售手法係點, 因為有個朋友仔隔一排就同我講, 好用好用~但我一樣都未試過~

子爵府

畀面勳章

Nu skon係咪有隻泥面膜?

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 secretrose 於 15-08-20 發表

原帖由 rex13 於 15-08-20 發表
佢地銷售手法係點, 因為有個朋友仔隔一排就同我講, 好用好用~但我一樣都未試過~

...
無,佢有店,入會費60元,之後買野有會員價同非會員價。仲有每月有特價野。其實好像行萬宁咁,唔係nuskin個d。我用佢地洗衣液同浪囗水,仲有咖啡,價錢相宜但幾好用。其實價錢好像百佳d野咁上下。你去看下同了解下,應該不是傳銷。

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 secretrose 於 15-08-20 發表

原帖由 rex13 於 15-08-20 發表

...
你朋友用完覺得好價錢又ok所以介紹你,無野。

首頁

尾頁

跳至