網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:iPhone 5s同iphone6义電線有冇好介紹🙏🏻🙏🏻🙏ㇿ

留毛

之前淘過幾條都差唔到

侯爵府

我上次幫襯呢間買,有晒紙盒包裝說明書,跟我自己原裝線一模一樣,
叉電數據傳送,完全冇問題.
不過,我上次買既LINK已經下架,

下面條LINK係新既, 不清楚跟我上次買的包裝或質素是否一樣. 你們問清楚客服吧.
http://world.taobao.com/item/520 ... 1539244790.2.e3U7wO

大宅

回覆:vlnz 的帖子

唔該哂,試下先😘

大宅

羽博苹果安卓通用数据线iphone5 5s充电线苹果6小米二合一充电线https://detail.tmall.com/item.htm?id=44477173410&toSite=main
上次聚划算時買, 2條$25.44, 仲要包郵, 好好用。

子爵府

之前買過兩條ip5S非官方線,雖然招徠「聲稱」通過apple認證,但呃人嘅,雖然沒有彈出「不支援⋯」視窗,但幾個鐘後電池量仍是原地踏步跟本沒充過,原來網上文章咁講:「新一代 iPhone / iPad 使用的 Lightning 線附有特別晶片,iOS 7 就能夠辨認出晶片。如果沒有晶片的非官方 Lightning 線就不能使用,接駁後只會顯示警告,不能充電⋯」

子爵府

好媽媽勳章

回覆:Emmama 的帖子

我剛剛買佐呢間呀,好好用,差得好快呀

淘宝商品:麦多多iphone5数据线iPhone5s iPad4 iphone6苹果车载USB充电器线 http://b.mashort.cn/S.Iz8P3?sm=cbecd8 (👉👉👉复制整段信息,打开手机淘宝可直接访问👈👈👈)

大宅

之前買過一充電個位有D短, 有電話套充唔到....

男爵府

回覆:iPhone 5s同iphone6义電線有冇好介紹🙏🏻🙏🏻🙏ㇿ

其實啲雞嘢問題多兼易壞,不如買原裝咪仲好,又有一年保養,貴買平用。

大宅

熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:+本帖最後由+vlnz+於+15-8-7+04:54+編輯+\\

原帖由 vlnz 於 15-08-07 發表

我上次幫襯呢間買,有晒紙盒包裝說明書,跟我自己原裝線一模一樣,
淘左你呢間,真係一模一樣,同埋差到電

侯爵府

moon759 發表於 15-8-15 00:35
淘左你呢間,真係一模一樣,同埋差到電

唔係好野,唔敢介紹呀
我用咗几個月,叉電數據傳輸,全部冇問題。

首頁

尾頁

跳至