親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 keung 於 15-08-07 發表請問

原帖由 DebuPegg 於 15-08-07 發表
我無問小朋友幾多歲可以唔使大人陪。因為我兩個仔係6歲9歲,肯定要陪。

...
多謝詳細的解答,清楚晒!

子爵府

回覆:Dolphin Island in Singapore

問多次老公,當日我攪booking & payment,佢幫弟弟度高。

原來高度改為110cm!!

大宅

回覆:DebuPegg 的帖子

唔好意思,我想一下:
官網價格 SGD98大人,SGD88小童
Jason訂的大人只是平約HK$10,但小童還要貴
是嗎?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:我見有幾款唔同的Programmes,+大家有無提議

原帖由 markbean 於 15-08-07 發表
我見有幾款唔同的Programmes, 大家有無提議應該Book邊個Program比小朋友好D? Thanks! ...
Dolphin discovery正⋯⋯ 上年一家三口玩得好開心!摸下,錫下佢哋

子爵府

引用:唔好意思,我想一下:官網價格+SGD98大人,

原帖由 iceice0504 於 15-08-11 發表
唔好意思,我想一下:
上年
經jason訂,平少少 仲包一個meal set,又可預約時間。

今年
無再經jason..... 最最最大原因,係我地須要帶confirmation & passport 去adventure cove入口攞 dolphin discovery既門票。 passport帶去waterpark (雖然話放locker) ??? 所以,唔考慮。
因為要係同一個slot訂17位,所以4月尾已經official website問野 + check價 + 約時間。

子爵府

引用:唔好意思,我想一下:官網價格+SGD98大人,

唔好意思,我想一下:
若果你訂酒店pkg 係包埋 adventure cove門票

jason有另一個價--》
$470 俾巳經有adventure cove 門票既成人

別墅

請問Adventure Cove 有咩推介?

網上見到有Snorkeling, 有冇人試過? 如果8歲同10歲小朋友, 剛學懂游水, 玩唔玩得過?

大宅

回覆:DebuPegg 的帖子

經official website 就不用帶passport, 是嗎?

子爵府

引用:經official+website+就不用帶passport,+是

經official website 就不用帶passport, 是嗎?
是,
只須帶confirmation email 及 credit card付款。

珍珠宮

引用:小朋友夠115cm,+book+\\\"dolphin+discovery\\

原帖由 DebuPegg 於 15-08-07 發表
小朋友夠115cm, book "dolphin discovery"

上年去,男外籍英文訓練員,好玩,除左摸吓海豚映吓相,仲同 ...
請問即係可以選trainer?

子爵府

引用:Quote:原帖由+DebuPegg+於+15-08-07+發表小

原帖由 ahpoo 於 15-09-26 發表
請問即係可以選trainer?
Trainer揀group
叭可以揀 普通話 或 英文 trainer

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ahpoo+於+15-09-26+發表請問

原帖由 DebuPegg 於 15-09-26 發表
Trainer揀group
叭可以揀 普通話 或 英文 trainer
另外想問埋成個waterpart可以在泳衣上著背心or短袖tee嗎?thx

珍珠宮

回覆:Dolphin Island in Singapore

仲有鞋又有無限制?著cros密頭得唔得?

首頁

尾頁

跳至