自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我係屋企唱K年代已很久遠, 還是LD. 現在想唱番, 想亞仔唱歌學廣東話同普通話. 有好野介紹嗎?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:有冇人鍾意係屋企唱K? 想知有咩新技術 (機)

你屋企有隔音牆?

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:你屋企有隔音牆? +

原帖由 susi1024169 於 15-08-09 發表
你屋企有隔音牆?
唔駛好大聲掛,而且我地屋同屋都有距離

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

引用:我係屋企唱K年代已很久遠,+還是LD.++現在想

原帖由 auntie_big 於 15-08-09 發表
我係屋企唱K年代已很久遠, 還是LD. 現在想唱番, 想亞仔唱歌學廣東話同普通話. 有好野介紹嗎? ...
去鴨寮街行下,會有收獲,豐儉由人

侯爵府

回覆:有冇人鍾意係屋企唱K? 想知有咩新技術 (機)

有興趣嘅去鴨記買個system,好似卡拉ok咁有得點歌,不好似要幾千蚊

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

淘寶揾"ktv点歌机",2XXX蚊,可以上网update歌,同一部普遍DVD機一樣,畫面同外面卡拉o.k.一樣,仲可以用ipa 或手機點歌。

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至