跳至

首頁

尾頁

別墅

上水or粉嶺有冇好既顧佣公司介紹?

別墅

pls help~~~~~
有冇好agent介紹?

侯爵府

有好agent, but 係旺角wor
原文章由 cactuschan 於 08-7-2 12:52 發表
pls help~~~~~
有冇好agent介紹?

別墅

咁有冇人知龍豐地下果兩間好唔好架?

別墅

呢個topic之前都出現過好多次(我自己都post 過),好多mami講完邊間好後總會有另外一d mami又話唔好,好難講.我自己就喺LUNG FUNG "優X"請咗個yan yan ,佢收費$2880 (include 1 year insurce)唔算平,service ok la,要佢幫嘅佢都會幫,樣樣嘢都on time law,咁算唔算好??yan yan is very smart,when she arrived my home about 1 week she can pick up everything.完全唔洗我操心.

別墅

thx for reply~~
我想請現成既...湊bb...唔知印印好定菲傭好...

原文章由 jpkp313 於 08-7-3 13:03 發表
呢個topic之前都出現過好多次(我自己都post 過),好多mami講完邊間好後總會有另外一d mami又話唔好,好難講.我自己就喺LUNG FUNG "優X"請咗個yan yan ,佢收費$2880 (include 1 year insurce)唔算平,service ok la,要佢 ...

別墅

你過論盡家傭度look look la,果面有好多有經驗mami意見,我個人認為各有各好,最緊要睇彩數law,good luck
原文章由 cactuschan 於 08-7-3 16:05 發表
thx for reply~~
我想請現成既...湊bb...唔知印印好定菲傭好...

首頁

尾頁

跳至