跳至
[2004年或之前] 2004年6月bb會

首頁

尾頁

大宅

Re: 2004年6月bb會

我阿b 昨晚第一次由11點瞓到早上六點幾! :mrgreen:

實在太開心喇, 希望佢黎緊呢幾晚都係咁就好喇.

各位媽咪有無去bb 展呢? 我就有去同埋攞左好多 free gifts.
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

子爵府

ardnas65,
我有"sip"住背脊呀,前面就無,所以阿b就利用前面的位自己攤番直!

我都想去bb展,但我老公唔肯陪我去,話好多人喎。maisylong,妳有無買野呀?

大宅

我bb就偏左邊,
而家要佢成日訓番右邊.
我就"sip"頭咋.
我就想去bb展,
就係無人陪我去,
冇$買都想去睇下.
偉麟16/6                             偉灝25/720:41出世啦.                       11:33出世啦.3.41kg日                                     3.98kg17/6    8.83kg                     29/7     3.61kg                                            1/8      3.66kg[size=large]偉麟大相簿[size=large][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/109422]偉雄仔相簿

等待驗證會員

我係將佢成個人"sip" ga. 佢都未識翻身.
我無去到個bb展呀, 我朋友去完覺得唔係咁值得, 同埋好多人&bb車, 佢叫我唔好去.
您地bb而家幾重呀?? 我亞b今日我幫佢磅, 成13磅呀!
您地會唔會幫bb剃頭髮呀?? 亞b d bb毛甩緊呀!!!

5合一針有無發燒?? 同埋打係邊到?

happypo,
自從個次做完facial 之後我都未去過呀... 要等我下個禮拜先有時間去... (今個禮拜我亞b無人睇)

等待驗證會員

係呢.. 您地有無諗住追多個呀???
知唔知開刀要隔幾耐先可以再有呀?

大宅

我奶奶想我追,
我仲心思思,
唉....
偉麟16/6                             偉灝25/720:41出世啦.                       11:33出世啦.3.41kg日                                     3.98kg17/6    8.83kg                     29/7     3.61kg                                            1/8      3.66kg[size=large]偉麟大相簿[size=large][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/109422]偉雄仔相簿

等待驗證會員

老人家都係個句... 有仔趁嫩生呀!!!
我想追個女, 個個都話為自己健康著想, 最好一年後先再陀. 我而家就係到諗生兩個定3個好.

複式洋房

請問你地bb打左三合一/五合一針未呀 ? 情況點呀 ?
薇璇在6月6日出左世啦 ! (2.97kg)
歡迎進入 => 璇璇開心樂園

子爵府

我阿b昨天打了五合一針,無發燒呀,不過有少少扭計,可能傷口痛吧。她早上打針,下午成日要人抱住,一放低就喊。醫生開了止痛退燒藥水,我估她傷口痛,所以俾了一次她食,到夜晚已經好精靈,唔再扭了。不過我臨睡前都再俾她食了一次藥,因醫生話反應是24小時內發生的,阿b都不知食得幾滋味!今日完全無晒事,唔再扭計了。

大宅

會展的確幾多人架, 好彩我早去昨, 到我走時就好多人喇.

我都係買左少少野昨. 有d 野好似尿片咁, 每包都係平9蚊, 但係一次過要買一箱, 即四包, 點攞呀?? 有d 野又唔係平好多, 若watson or manning 做 promote 時都買到啦, 所以我就"懶"得 lake, 同埋因為我帶埋阿 b 去, 唔想 lake 咁多.

不過係會展到都試到d 新野, 例如, "羊乳片", "papa jelly", "米飯添加", "牛初乳", "化痰素", 都幾特別.

我都係唸緊幫唔幫阿b 打五合一針, 我係會展都有攞關於五合一針既資料, 當我想問多d 例如幾錢同埋係邊到有得打之類, 個女仔就叫我打去查詢熱線到問. 我仲攞左2張優惠券, 話打五人合一針滿4針, 就可獲7折discount, 咁咪好抵?! 不過唔知佢一針幾多錢, 若一針要600-700, 7折都無用.

我今日第二次做"機"減肥, 都已覺得有d 效果喇. 昨天第一次, 係用d "電"幫我減, 今日就用"保鮮紙"包住, 哈, 感覺又幾得意.

我都有唸過生多個架, 但都係"唸吓"昨, 都未plan 實, 等阿b 一歲先再唸啦.
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

別墅

2016畫展勳章

maisylong,
我想問下你做機時有無用手好大力捏你個肚??

我做過一次, 不過只係係條腰用機震咗幾下, 跟住用手好大力捏個肚, 之後個肚痛咗兩日, 重唔敢話比老公聽, 因為我係開刀, 老公話唔好攪個肚, 驚佢禁親入面個傷口, 但衰心急, 岩岩生咗一個月就去做

大宅

watermelon

佢係好大力 "按" 我個肚, 因佢要先幫我按我d 穴位, 幫我"按" 同 "推" 淋巴, 幫助我能夠排毒, 然之後才做機.

我係聽d friend 講話要減肥就好趁生完三個月內減肥, 先可減快d , 所以我先至拿拿林走去做, 我d friend 話過左三個月後就難減d 喎.

等待驗證會員

watermelon,
如果開刀, 做機/ 用手推個肚 都唔好咁快, 最快要等大概6個禮拜, 因為好似您老公咁講, 裡面個傷口未好ga! 我都未開始做, 因為做facial 個人都唔肯幫我做! 我諗我番工就開始... 做個胸同埋個肚.

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

kohelen

我個bb女都是7月6日出世, 因早了4星期出世,所以出世時只有2.54kg, 點解你呀b咁早打五合一的, 是否在私家醫院打的.
[url=http://tickers.families.com][/url

子爵府

ester,
我阿b係六月六日,唔係七月六日出世呀!

大宅

我想問各位媽咪,生前重了幾多?

別墅

2016畫展勳章

ardnas65 ,maisylong
你地個人收幾多錢呀? 我個收$1990做10次送1次

我依家比未生重十磅

男爵府

Wig,
I have gained 34 pounds and have lost 25 pounds. Still 9 pounds to go.

Maisylong,
How to use the 優惠券? Is it apply to all doctors or just the assigned doctors?

別墅

2016畫展勳章

maisylong 寫道:
watermelon

佢係好大力 "按" 我個肚, 因佢要先幫我按我d 穴位, 幫我"按" 同 "推" 淋巴, 幫助我能夠排毒, 然之後才做機.

我係聽d friend 講話要減肥就好趁生完三個月內減肥, 先可減快d , 所以我先至拿拿林走去做, 我d friend 話過左三個月後就難減d 喎.

我都係咁諗, 所以半推半就比咗一個course錢同做咗一次, 但做咗之後好唔舒服, 遲d先再做, 但係嗰個人話唔可以相隔太耐, 最好二三日就做一次.

maisylong,
你做完之後痛唔痛, 你係生咗之後幾耐先做第一次

子爵府

我生之前重了27磅,而家重差9磅(個幾月都無輕過!)
我都好想去做機做facial剪頭髮,但無人幫我睇阿b,所以最快要等下星期阿b入育嬰院才有時間。真係從未好似而家咁咁烏"wet"見人的。重有呀,要買衫番工呀。嗚...嗚...,未生前d衫得幾件可以著咋,鞋仲未試!

首頁

尾頁

跳至