親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想請問新加坡邊度有類似台灣的baby boss玩?收費如何?好唔好玩架?

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:邊度有類似Baby boss的地方?

未開,最快12月kidzania@sentosa

別墅

引用:未開,最快12月kidzania@sentosa

原帖由 Mimmy 於 15-08-11 發表
未開,最快12月kidzania@sentosa
謝謝

男爵府

好媽媽勳章

KidsSTOP, 佢係科學館隔離, 所以我會預一日玩科學館+KidSTOP

簡介:KidsSTOP(兒童站)是專為幼童及小童而設的室內玩樂場館,集教育與玩樂元素於一身,把想像力、經驗、探索、夢幻等元素,放在佔地達3000 平方米,館內有不同的工作體驗,如飛機師、醫生等,此外,還有個超市及小型cafe,食材及廚具當然都是安全的塑膠玩具,小朋友模疑做廚師及伙計,而家長們當客人,角色扮演一番。
Info
地址:21 Jurong Town Hall, Singapore 609433
電話:+65-6425-2500
時間:9:30-13:30(第一節);14:00-18:00(第二節)
入場費︰
平日小童*S$25;成人S$15
假日小童*S$28;成人S$ 18
網址︰ www.kidsSTOP.edu.sg
適玩年齡:18 個月至8 歲
交通:MRT Jurong 站再轉乘66或335號巴士到Science Centre
地圖:http://goo.gl/ECV0jq

別墅

引用:KidsSTOP, 佢係科學館隔離, 所以我會預一日

原帖由 tototo 於 15-08-11 發表

KidsSTOP, 佢係科學館隔離, 所以我會預一日玩科學館+KidSTOP
謝謝你,很詳細呢!

首頁

尾頁

跳至