自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

間酒店如果睇落乾淨企理,都唔會著

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

會著拖鞋

侯爵府

醒目開學勳章

回覆:你地去旅行係酒店沖涼時會赤腳嗎

其實,唔好駁啦,自己舒服就ok 啦,冇野百分百嘅,自己方便舒服乾淨之中攞個平行囉。

侯爵府

醒目開學勳章

引用:其實,唔好駁啦,自己舒服就ok 啦,冇野百

原帖由 春卷 於 15-08-13 發表
其實,唔好駁啦,自己舒服就ok 啦,冇野百分百嘅,自己方便舒服乾淨之中攞個平行囉。

...
唔係唔好駁,我係想講唔好爭執

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆:你地去旅行係酒店沖涼時會赤腳嗎?

babymj33    發表於 15-8-13 18:07

男爵府

JJBBCC 發表於 15-8-13 16:35
agreed, 我老公每星期打去康體處球場打球,習慣著住拖鞋冲身,試過唔記得帶拖鞋赤脚冲身就染到`疣`,
要睇醫生 ...,衫褲socks要分開洗又消毒,總之好麻煩!
著拖鞋衛生好多

可能咁啱果次對腳有肉眼睇吾到既小傷口

後來你老公腳上既疣已完全根治了嗎? 要幾耐?
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

男爵府

ivycowcow 發表於 15-8-12 15:12
著住鞋點沖涼...

男爵府

引用:由細到現在未諗過着鞋沖涼~甘去泳池係着鞋

原帖由 大力大力 於 15-08-12 發表
由細到現在未諗過着鞋沖涼~

甘去泳池係着鞋游泳?
哈哈

子爵府

2018母親節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回

我習慣著拖沖

男爵府

我覺得著鞋沖涼好烏糟本身鞋比人感覺係要踩地下, 就算冇出過門口, 對鞋本就吸住晒屋企d 塵, 任你點樣勤力, 一日吸塵100次, 都唔能夠阻止灰塵入屋, 更可況係酒店房....我真心接納唔到著鞋沖涼, 即係著住d 烏糟野一齊清潔, 好嘔心丫

男爵府

春卷 發表於 15-8-13 17:51
唔係唔好駁,我係想講唔好爭執

邊有人嗌啫

有無著膠拖鞋係公共地方沖涼, 原來係一半半人咁

洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

首頁

尾頁

跳至