烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

洋房

荃灣間元氣壽司終於開o左啦~

o係荃錦中心 (多謝其他 member 指正), 味千拉麵對面, o岩o岩擒日 (12/6) 開o既, 好似話係全港最大分店. 條迴轉帶好長, 不過唔知係唔係我擒夜o左去 (9 點幾 10 點)定咩原因, 條迴轉帶上壽司唔多.

新店開張冇咩 discount, 不過食滿 $150 有一個綠茶公仔手機座送, 好得意o架!
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

洋房

Re: 荃灣間元氣壽司終於開o左啦~

等o左咁耐,終於開o拿,以後吾洗去咁遠食o刺!yeah!

禁止訪問

子爵府

荃豐中心 荃豐無味千拉面喎?

係唔係南豐或荃錦呀?

Waiting for YU

複式洋房

我都有去過, 環境都幾好.但有好多學生吸煙, 提議記緊在no smoking area.

大宅

Yes, I want to know the address too, please clarify! Thanks!

YeungSiuB 寫道:
荃豐中心 荃豐無味千拉面喎?

係唔係南豐或荃錦呀?

大宅

係荃錦中心, 唔係荃豐呀 !

上星期日去左, 我地坐sushi bar 的 卡位, 發覺佢的 chair 好唔掂呀, 好高呀, 同張枱距離好近, 要 '烏' 低身食, 因 chair 太高, 我身高5'3", 其實都唔算好矮, 但我隻腳就唔到地, 坐係度就吊腳,未食完已經腳 '祕' 喇. 好辛苦 !! :-( :-(

另外, 佢 '面屎' 湯, 非常....非常.....好....咸 !!! 亞仔都飲唔落, 要加滾水溝淡佢.
Yesmee

公爵府

2020勳章 畀面勳章

yee, 乜開左啦, 等我得閒去試下先!

洋房

Sorry, 應該係o係荃錦中心至o岩, 多謝各位 member 指正.

Yesmee,
係呀, 我都覺得迴轉卡位o的枱凳好唔掂 - 張凳太高(吊腳), 張枱又太矮. 我估張凳咁高係費事客人隻腳撩到對面, 我 Honey 就估話張枱咁矮係就番條迴轉帶喎.
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

男爵府

早幾日去左, 真係唔洗點等位wor! 等左5mins咋, 咁多間元氣壽司之中最等得最少ga啦!  但d野好似細d, 好似”螺玉”得半碟! :-x

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

男爵府

ykwong8888

你幾點去呀.唔駛等?...我放工就見到大排長龍..入面條龍..蛇餅咁..所以仲未食到...
ykwong8888 寫道:
早幾日去左, 真係唔洗點等位wor! 等左5mins咋, 咁多間元氣壽司之中最等得最少ga啦!  但d野好似細d, 好似”螺玉”得半碟! :-x

複式洋房

I went to TW 元氣 few days before. I think really
"mountain people mountai sea" la.. I waited for more that 30 mins. Then I can get the table for 3. However, their colleague 's service attitude was not so good. So I didn't pay any tips.
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

民房

我最鐘意食佢D[size=medium]元氣卷

男爵府

vickym,

我就星期二 /8點幾lor!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

首頁

尾頁

跳至