自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大家有冇興趣玩呀? 我覺得

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150814/54085405

源自美國、風靡全球年青人嘅Slide The City,將於8月22至24日「跣」到香港。足足有1000呎長嘅大型滑水道,仲有個多禮拜先登陸啟德郵輪碼頭之際,動主播阿Gi同斌斌,搶閘帶大家去到深圳觀瀾湖,率先跣!

登陸深圳嘅「Slide The City瘋滑全城」,格局、規模都同嚟緊嘅港版一樣,大型滑水道同樣長1000呎,高30呎。到底瀡足全程要幾耐?刺激度又有幾高?

阿Gi:「工作人員教路,話要助跑、四腳朝天就可以順利跣落去,但都試過幾次先得跣到落底。」

斌斌:「都幾快,工作人員話手腳唔好掂到地同跑道,咁會速度快啲,但水泡中間有我個肚腩突咗出嚟囉。」

Slide The City瘋滑全城
地點:深圳觀瀾湖新城
日期:2015年8月14至16日
票價:人民幣50元、人民幣150元

Slide The City HK
地點:啟德郵輪碼頭停泊區
日期:2015年8月22日至24日
票價:港幣150元、320元、480元

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:Slide The City下周登陸香港2015年8月22日至24日 搶先跣足1分鐘

好貴

wcpcelia    發表於 15-8-21 14:15

男爵府

回覆:Slide The City下周登陸香港2015年8月22日至24日 搶先跣足1分鐘

講左咁耐,終於都黎啦!不過都就放完暑假囉!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 畀面勳章

買左飛啦~~~

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

本身有免費飛。但賣左。因為一定要用水泡,要她個度一個要190。吾抵

大宅

睇咗video。有長度,冇速度。覺得唔值。

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

其實有幾多條sir滑梯?

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

呀女今日去番工(做part-time), 可以免費試玩

eibe0316    發表於 15-8-21 13:42

首頁

尾頁

跳至