自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Please PM the information to me. Thanks
原文章由 helenli 於 08-7-1 16:25 發表
我在二手市場找到一間專幫人做彩色熨貼的, 可以用圖案甚至小朋友的相片, 效果好好, 八十蚊七十幾個label, 質素很好, 值得推介架!

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

謙仔媽咪:

請PM地址給我. Many thks.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都需要布貼呀...可燙落衣服果隻...
可否pm資料比我呀?

子爵府

原文章由 謙仔媽咪 於 08-7-5 09:14 發表

我整左最大既size 15 x 32 mm 有21個, 可印中英文名, 用熨斗壓落d校服度, 佢話點洗點拉都唔會甩色變形.
另外我仲印左防水公仔貼紙, 最大size, 有48個. 細既有100個. 大嗰款我幫仔仔印埋班別用黎貼書, 出年升班就 ...

謙仔媽咪 ,

請問可唔可以話我知個詳細地址呀? 同埋我都係想整可以用熨斗壓落d校服度個隻呀, 21個要幾多錢呢? 大約要等幾耐先至有得拎呢? thanks!!

禁止訪問

複式洋房

原文章由 雪迪 於 08-7-7 00:51 發表
please send informations to me,

thks!

Hi Helenli

Pls pm me the info.

Thank you for you in advance.

複式洋房

原文章由 雪迪 於 08-7-7 00:51 發表
please send informations to me,

thks!

Hi Helenli

Pls pm info to me, thanks.

複式洋房

hi helenli,
pls,pm info to me ,thank you.

大宅

原文章由 helenli 於 08-7-1 16:25 發表
我在二手市場找到一間專幫人做彩色熨貼的, 可以用圖案甚至小朋友的相片, 效果好好, 八十蚊七十幾個label, 質素很好, 值得推介架!

helenli
可否pm我,我都想知

子爵府

原文章由 801 於 08-7-7 00:14 發表

謙仔媽咪 ,

請問可唔可以話我知個詳細地址呀? 同埋我都係想整可以用熨斗壓落d校服度個隻呀, 21個要幾多錢呢? 大約要等幾耐先至有得拎呢? thanks!! ...

熨貼所有size都係$25, 只係數量唔同, 我印埋張相落去, 諗住每2年換一批校服時再影過, 所以21張應該夠用. 等半個鐘就攞得.
地址我pm你吖.

大宅

謙仔媽咪,
你可唔可以都pm個地址比我呀?

原文章由 謙仔媽咪 於 08-7-7 09:56 發表

熨貼所有size都係$25, 只係數量唔同, 我印埋張相落去, 諗住每2年換一批校服時再影過, 所以21張應該夠用. 等半個鐘就攞得.
地址我pm你吖.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

Hi Heleni

Would you please pm me the details?

Thanks!

複式洋房

謙仔媽咪可否pm給我,謝謝!

地址我pm你吖.

大宅

謙仔媽咪,

Pls pm me the address and tel no. Tks.

地址我pm你吖.

大宅

謙仔媽咪,

Pls pm me the address and tel no. Thanks.

地址我pm你吖.

大宅

好媽媽勳章

謙仔媽咪,

你可唔可以都pm個地址比我呀?

thanks!

大宅

謙仔媽咪:

請PM地址給我. thanks.

大宅

Could you also pm the details to me,t hanks.

大宅

Could you also pm the details to me,t hanks.

首頁

尾頁

跳至