親子旅遊

跳至

首頁
12345...15

尾頁

侯爵府

房間光猛,空間大,有免費接駁來回Legoland

侯爵府

回覆:新山Jen Hotel ~讚

泳池夜景

侯爵府

海邊全部餐廳,日式,西式,咖啡店,星巴克,泰菜,台灣小食,藥店(像萬寧),價錢平。

侯爵府

有自助叉電服務

侯爵府

露天酒吧餐廳

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都住左一晚Jen Hotel,真係好正,我地下午時間去游水,超靚個泳池同風景。

子爵府

呢間餐廳好食! 大家可以試,價錢唔貴。

侯爵府

引用:我都住左一晚Jen+Hotel,真係好正,我地下

原帖由 carolyan882 於 15-08-16 發表
我都住左一晚Jen Hotel,真係好正,我地下午時間去游水,超靚個泳池同風景。

...
係呀,非常舒服,開頭以為好荒野,原來甘多餐廳。

侯爵府

引用:呢間餐廳好食!+大家可以試,價錢唔貴。+

呢間餐廳好食! 大家可以試,價錢唔貴。
我地食左隔離幾間也便宜

子爵府

我地試左兩間,呢間食左呢d,好味。

男爵府

醒目開學勳章

Hotel Jen 真係唔錯,7月尾時住過兩晚,我地有去泳池游水,staff 仲幫我地搵個水泡比3歲小朋友,但係D池水就鹹D,另外早餐buffet 餐廳門口有cuppacinno, 少許麵包同muffin及青蘋果比客人攞走,附紙杯同紙袋,超讚

大宅

回覆 carolyan882 的帖子

住E 間酒店真係過住legoland早餐好好

侯爵府

引用:回覆+carolyan882+的帖子住E+間酒店真係過

原帖由 12101summer 於 15-08-16 發表
回覆 carolyan882 的帖子

住E 間酒店真係過住legoland早餐好好
係,好舒服大家想住多晩

子爵府

畀面勳章

係好嘢來的!
上年4月住咗一晚Jen, 2晚legoland。
Jen整體來講好過Legoland多多聲!

下星期我又去新山住Jen 2晚,唔住Legoland了!

特別期待Jen 的早餐!

男爵府

引用:房間光猛,空間大,有免費接駁來回Legoland

原帖由 cfs 於 15-08-16 發表
房間光猛,空間大,有免費接駁來回Legoland
請問有無超市?早餐除酒店自助餐有乜其他選擇?早餐room service價為如何?

男爵府

引用:係好嘢來的!上年4月住咗一晚Jen, 2晚legol

原帖由 rain621 於 15-08-16 發表
係好嘢來的!
上年4月住咗一晚Jen, 2晚legoland。
Jen整體來講好過Legoland多多聲!
我訂agoda無送早餐,自己俾要成百幾百個人好似唔係好抵咁。。

男爵府

引用:我地試左兩間,呢間食左呢d,好味。

我地試左兩間,呢間食左呢d,好味。
呢餐幾錢到?

大宅

回覆:blackcurrant00 的帖子

我都係上星期住左2晚Jen, 但感覺麻麻。首先佢房間內冇放拖鞋,要問佢送来。第二天執完房冇比番d新既 shampoo, shower gel etc, 沖沖下凉先發現,攪到要用soap。我覺得可能係d staff執房唔小心問題。泳池shettle bus service 都good. 我都冇book 早歺,可以落樓下old town coffee 吃!

大宅

回覆 cozywong 的帖子

我都係自費食餐成人50馬幣
但而家大家樂都要$3x一個早餐
一百蚊左右的自助早餐真係好抵
尤其是食飽先入theme park

侯爵府

引用:我都係上星期住左2晚Jen,+但感覺麻麻。首先

原帖由 cozywong 於 15-08-16 發表
我都係上星期住左2晚Jen, 但感覺麻麻。首先佢房間內冇放拖鞋,要問佢送来。第二天執完房冇比番d新既 shampo ...
我地三間房都有拖鞋

首頁
12345...15

尾頁

跳至