自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/ ... ac9014d2795835e4646 (有片)
http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/ ... ac9014d2795835e4646 (有片)
大媽與少女為爭座大打出手,少女的衣服幾乎被撕破。(互聯網圖片)
2名女乘客在北京地鐵車廂內為爭位,上演撕衣大戰。(互聯網圖片)

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

我一定...................好

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:進擊的大媽要位坐就俾佢坐啦............太恐怖!!!(慎入)

侯爵府

痴線,郁手郁腳

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆:進擊的大媽要位坐就俾佢坐啦...太恐怖!!!(慎入) 我地輸硬!

洗唔洗呀

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:進擊的大媽要位坐就俾佢坐啦............太恐怖!!!(慎入)

我睇左,啲大媽鍾意扯爛衫,多過扯頭髮,都變態

女人, 因為內涵而神采飛揚; 女人, 因為自信而美麗。

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

大6女人一郁手,第一時間就係除人d衫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

伯爵府

好變態
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

子爵府

係咪有病呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唉,一個位真係咁需要嗎?難怪動車要身份証買飛,有位無位一早決定,亂坐要罰錢啊!

侯爵府

個個大媽都想得到那個寶座

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章

引用:大6女人一郁手,第一時間就係除人d衫

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-16 發表
黐L線

水晶宮

引用:大6女人一郁手,第一時間就係除人d衫

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-16 發表

侯爵府

伯爵府

回覆:進擊的大媽要位坐就俾佢坐啦...太恐怖!!!(慎入) 我地輸硬!

兩條片都睇過,佢地真係好on居,掉面掉到毀容喇
全世界都睇到佢地幾咁不堪無文化無修養

子爵府

牛年勳章

水晶宮

深山大野人

首頁

尾頁

跳至