親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:mixmos 的帖子

麻煩可以pm司機資料我嗎?

別墅

引用:上星期剛回港,+我們一行4大2小,+用LOUIS+GO

原帖由 HONLI 於 15-08-18 發表
上星期剛回港, 我們一行4大2小, 用LOUIS GOH, 派左女司機, 準時, 有禮, 能操流利廣東話, WHATSAPP聯絡, LOU ...
可以pm資料嗎?謝謝

子爵府

引用:上星期剛回港, 我們一行4大2小, 用LOUIS GO

上星期剛回港, 我們一行4大2小, 用LOUIS GOH, 派左女司機, 準時, 有禮, 能操流利廣東話, WHATSAPP聯絡, LOU ...
可唔可以俾包車資料我?另外legoland 返新加坡要幾耐呢?諗緊要唔要果朝早先離開legoland, 夜晚機飛離開新加坡

子爵府

引用:回覆 pinky888 的帖子今日用咗Sean的車,準

原帖由 kathymum 於 15-08-17 發表
回覆 pinky888 的帖子

今日用咗Sean的車,準時,司機好nices
可唔可以俾 Sean 既contact 我?

男爵府

引用:麻煩可以pm司機資料我嗎? +

原帖由 cheimama 於 15-09-06 發表
麻煩可以pm司機資料我嗎?
你想要邊一位的資料?

冬天的味道

大宅

回覆:HOT123 的帖子

一程$80
因為小朋友關係,取消了去garden by the way行程,有3大1小門票(有效至16年2月),有意請PM。

大宅

回覆:cscsmlkyh 的帖子

巳PM

大宅

回覆:cscsmlkyh 的帖子

約一小時,我只book早3小時因為已經網上check-in

複式洋房

回覆:新加坡來回Lego land

想知Sean的資料,可否pm我?thanks

大宅

HONLI 發表於 15-8-18 16:03
hi, can you PM me the information? thank yu

大宅

引用:我來回用Sean+車,SHD$80一程,一出機場已經

原帖由 imkaren 於 15-08-26 發表
我來回用Sean 車,SHD$80一程,一出機場已經見到司機舉牌,回程係legoland 門口接,個司機仲勁,用iPad show ...
Can u pm me the detail?thx

複式洋房

引用:上星期剛回港, 我們一行4大2小, 用LOUIS GO

我想要包車資料呀,thx

複式洋房

引用:我來回用Sean 車,SHD$80一程,一出機場已經

原帖由 imkaren 於 15-08-26 發表
我來回用Sean 車,SHD$80一程,一出機場已經見到司機舉牌,回程係legoland 門口接,個司機仲勁,用iPad show ...
想要包車資料,thx。。

複式洋房

引用:巳PM

原帖由 pinky888 於 15-09-07 發表

巳PM
可以俾sean既資料我嗎?thank you~~

大宅

Can u pls send me Sean\'s info? Tks

複式洋房

回覆:angelaysho 的帖子

Pleas pm me the info.! Thx!!

別墅

Can you send me Sean\'s info? Thank you!

[img align=right]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;107/st/20060428/n/Lung+Lung/k/0947/age.png[/img]

男爵府

回覆 HONLI 的帖子

麻煩你比louis contact 我吖,thx

男爵府

可以俾Sean 資料我嗎?THANKS

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

請問可否PM Sean的聯絡資料?謝謝

首頁

尾頁

跳至