親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

回覆 貓MIMI 的帖子

Hello 貓MIMI,

請問 IMAGO 係邊到來架? 食咩架?

男爵府

07, 09 年去過沙巴, 兩次都有住 STAR, 真係好正, 那時的泳池唔係咁樣, 同埋冇滑滑梯和大水桶玩

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆 vvmakyy 的帖子

IMAGO是一個新商場,入面有food court,kfc,壽c呢類食店,主打呢度係shopping

男爵府

回覆 vvmakyy 的帖子

泳池好大ka,有吾同區,有3條大滑水梯,1條bb玩野紅色滑水梯

男爵府

回覆:2015我們的沙巴遊

玩完水~~~今次又一個奇妙體驗,由於初一頭頭,潮退得好遠,所以帶了孩子落灘,真的很美,天地好似連成一線,水退得好遠,他們在玩,走得很開心

aaronmok    發表於 15-8-26 23:25

男爵府

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆 貓MIMI 的帖子07, 09 年去過沙巴, 兩

原帖由 vvmakyy 於 15-08-26 發表

07, 09 年去過沙巴, 兩次都有住 STAR, 真係好正, 那時的泳池唔係咁樣, 同埋冇滑滑梯和 ...
STAR真係唔錯,又近市區,睇日落仲好靚

大宅

回覆:貓MIMI 的帖子

點解你地咁抵玩?
我睇完你地個post, 即上Air Asia 望望,下年暑期約7月廿號,機票要2000多來回。
請問點book到咁平?
酒店,Hotel 63 and Star, 好似我咁,一家四口,就book家庭房?

子爵府

好媽媽勳章

alungma 發表於 15-8-26 17:07
點解你地咁抵玩?
我睇完你地個post, 即上Air Asia 望望,下年暑期約7月廿號,機票要2000多來回。
請問點bo ...

AA機票我係上年big sales時買, 會平好多 , 你留意下佢下次幾時big sales.
一家四口, 小朋友幾大, 如小朋友唔係太大, hotel 63 及 STAR 普通房都得 (酒店係會免費比小童同房), hotel 63 普通房twin bed room 係兩張4尺床, family room twin bed 係兩張5尺床同埋房大啲, 瞓得舒服啲. 而STAR就可以免費加床, 而且兩位12歲以下小童食buffet免費.

男爵府

回覆:NamB 的帖子

我big sales 買機票的。

酒店,63book family room,一家4口實夠訓
但star,一家4口我暫時仲訓到,但上次我地加床係要500數hkd 2晚,而且自助晚餐我上次問亦係6歲以下先free

子爵府

好媽媽勳章

引用:我big sales 買機票的。酒店,63book famil

原帖由 貓MIMI 於 15-08-26 發表
我big sales 買機票的。

酒店,63book family room,一家4口實夠訓
STAR我上年加床免費喎,早餐房價包左,晚餐只收兩大人錢,無收兩位小童,staff話12歲以下免費喎

男爵府

咁有趣,我地要收charge 加床,自助晚餐我仔女上年6y樓下,所以無收,大家有無經驗分享下

子爵府

好媽媽勳章

引用:咁有趣,我地要收charge 加床,自助晚餐我

咁有趣,我地要收charge 加床,自助晚餐我仔女上年6y樓下,所以無收,大家有無經驗分享下

...
加床免費及buffet12歲以下免費,係上年向bk搵料時啲jm講的,所以去到check in 時問staff有無得加床及是否免費,佢話係就加左床比我地。食dinner buffet,我又問staff小童12歲以下係咪免費,佢話係2位小童可免費,所以都覺得抵食,我仔上年9歲又生得高大,所以一望就一定唔止6歲

男爵府

引用:咁有趣,我地要收charge+加床,自助晚餐我

...
我兩次經驗都係12歲以下, 免費加床, 食buffet 免費。

男爵府

下咁佢又收我5舊水加床

男爵府

不過追吾返ka la,今次我無食buffet,咁呢ka12歲free大家可以考慮下留酒店吃

大宅

NamB 發表於 15-8-26 10:09
你指出島? 我上年和今年都係自己响碼頭出島, 上年出左兩日島, 今年都係出左兩日島, 好好, 無問題喎, 試過2 ...
你仲有去過那個島?比較起來Sapi / Manukan 那個好D?

大宅

貓MIMI 發表於 15-8-26 19:58
下咁佢又收我5舊水加床
係咪喺 agoda book 房時只訂2個大人,入住時才向職員說加床就唔加錢呢?

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:NamB 發表於 15-8-26 10:09 你指出島

原帖由 tinkerbell2004 於 15-08-26 發表
你仲有去過那個島?比較起來Sapi / Manukan 那個好D?
上年去過sapi,mamutik,manukan,今年去了sapi,manukan,因為mamutik有半個島整緊,今年無去。
我覺得上年每個島都比今年靚啲多魚啲,3個島mamutik最多珊瑚最多魚,今年無去mamutik就唔知喇
sapi就早上多人,下午開始少人,manukan就上午都無咁多人

男爵府

回覆:tinkerbell2004 的帖子

我無試過加床係free,但jm們試過係free

首頁
23456...7

尾頁

跳至