親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:NamB 的帖子

我坐kawakawa只要1個半鍾

男爵府

貓MIMI 發表於 15-8-28 18:06
Imago我都吾知近邊,只知道吾近63,要Steven車去或者taxi 去
我係 google map 找到啦! 全名叫 Imago KK Times Square, 近 Ming Garden Hotel 嗰邊, 唔該哂!

大宅

引用:食完飯STEVEN車我地去IMAGO呢個新商場,推介

原帖由 貓MIMI 於 15-08-26 發表

食完飯STEVEN車我地去IMAGO呢個新商場,推介想購物既要到呢度 ...
想問下車出酒店食飯,同埋行商場,steven收幾錢嘅?

子爵府

想請教一下,我見air asia平啲,航班時間亦比cx好啲,但delay 情況普遍嗎?

因為帶住小朋友,航班delay 時都唔知有咩好做,比較辛苦。

謝謝。

男爵府

回覆:toffee11 的帖子

上次我係劍魚去imago味rm15,返star就30

男爵府

回覆:mowaiyan11 的帖子

我吾覺a a成日delay,我搭幾次只係上次delay

子爵府

貓MIMI 發表於 15-8-26 11:49
沙比島~~,大家記住大人細路最好著浮潛襪,比較多珊瑚石
請問浮潛襪邊度有得賣?聽日飛,沙巴有嗎?

子爵府

貓MIMI 發表於 15-8-26 12:26
食完飯STEVEN車我地去IMAGO呢個新商場,推介想購物既要到呢度呀
我買了涼鞋,衫,童裝,男裝,而且做緊減價好抵~ ...
請問呢個商場近市區嗎?冇包車自己去唔去到?

男爵府

回覆:傻貓貓 的帖子

我在淘寶買

男爵府

回覆:傻貓貓 的帖子

係市區的,但同63反方向,應該行到去既但吾會叫好近

複式洋房

回覆 貓MIMI 的帖子

可否提供steven 的聯絡方法?

子爵府

回覆:貓MIMI 的帖子

你好呀,我農曆新年會去沙巴,想請問如果住STAR,係咪可以喺STAR直接出島?唔需要自己去揾出島團?thanks!

男爵府

回覆 aaronmok 的帖子

star已經有私人碼頭,只要在水上活動中心同staff講,就有人安排出島

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:2015我們的沙巴遊

仲有2星期我都出發啦
第一次去沙巴
請問出島玩有咩要注意 同 需要自備定去呢

子爵府

回覆:貓MIMI 的帖子

要唔要另外收費?同埋有無得選邊個島㗎?

大宅

引用:你好呀,我農曆新年會去沙巴,想請問如果住

原帖由 aaronmok 於 15-10-07 發表
你好呀,我農曆新年會去沙巴,想請問如果住STAR,係咪可以喺STAR直接出島?唔需要自己去揾出島團?thanks! ...
我都想知,STAR 有沒有團去睇螢火蟲及長鼻猴?

男爵府

引用:仲有2星期我都出發啦第一次去沙巴請問出島

原帖由 cmsm 於 15-10-08 發表
仲有2星期我都出發啦
第一次去沙巴
請問出島玩有咩要注意 同 需要自備定去呢
酒店有提供毛巾, 地𥱊也可跟酒店租浮潛用品。 帶太陽油, 少量錢買食物或飲料。 由STAR 出島真方便

男爵府

引用:要唔要另外收費?同埋有無得選邊個島㗎?

原帖由 aaronmok 於 15-10-08 發表
要唔要另外收費?同埋有無得選邊個島㗎?
出島要收費, 比由公眾碼頭貴, 但合理, 咁方便, 也有職員招待, 值得豪比佢

你可以自己選去邊果島, 若是要玩zip line, 一定係Sapi.

子爵府

回覆:--得得B-- 的帖子

Thank you!

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+cmsm+於+15-10-08+發表仲有2

原帖由 --得得B-- 於 15-10-08 發表
酒店有提供毛巾, 地𥱊也可跟酒店租浮潛用品。 帶太陽油, 少量錢買食物或飲料。 由STAR 出島真方便 ...
但我唔係住star喎

首頁

尾頁

跳至