跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Congratulations

大宅

恭喜恭喜

男爵府

CONGRATULATIONS!!

0601喜事一浪接一浪, 真係好開心.....

希望聽到更多媽咪有咗 & 生咗嘅好消息

大宅

Congratulations

大宅

恭喜哂!!!

男爵府

恭喜

大宅

恭喜
養好身體, 再努力.

大宅

SUMSUM00

Congratulations! My sister's bb girl was also born on the same day - 1 July. ^^

原文章由 美心 於 08-7-2 10:18 發表
SUMSUM00
1/7 開刀生咗 小b女
重 3.33 kg

子爵府

大宅

Congratulations!!!! 母女平安!!

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Congratulations!

複式洋房

Congratulations!

大宅

多謝EVERYBODY

我果日早上穿水入院(少穿),入左之後24個鐘冇動靜,之後落催生藥過左6個鐘開左0度...我已經CRYING,D NURSE長 來安慰我,因我極唔想開刀,佢話我已經TRY MY BEST,(因開刀傷口好痛,上次又係出唔到來要開刀),之後過左3個鐘都只係開左2度...我老公極唔想我開刀,知我好辛苦,又減低生的數量...之後再等多3HOURS...(TOTAL 12 HRS)都仲係2度....之後就要開刀...
今胎陣痛同開刀都齊,下次我一定唔會再TRY順產,因2胎都係咁..下胎都要開刀,但而家咁痛都唔敢諗住...

我今個月有好多野做...要搬SHOP 同搬屋..咩都迫埋一齊,....之前PLAN順產就可做野快D MA,而家今日第8日,傷口仲都幾痛,昨日仲要去中環(由TKO),要去 LAWER簽野...我坐TAXI JA,希望傷口快D唔痛啦...
仲有,我都有餵人奶,但泵出來,因小B食又訓,好浪費時間...一日我泵到12安左右,唔算好多,但好過上次好多了..
這小B好合作,只是HUNGRY先CRY..日日都訓..好好訓...同ESTHER 差得遠...ESTHER日日NIGHT NIGHT CRYING..

我小B叫FAVOUR

[ 本文章最後由 sumsum00 於 08-7-9 14:10 編輯 ]
happy family

大宅

SUMSUM

算啦! 最重要bb安全出世ma. 多休息養好身子生下一個, take care.

大宅

sumsum00,
休息下先啦, 我等埋妳 .
FAVOUR個名好聽呀, MY favour

原文章由 sumsum00 於 08-7-9 13:58 發表
多謝EVERYBODY

我果日早上穿水入院(少穿),入左之後24個鐘冇動靜,之後落催生藥過左6個鐘開左0度...我已經CRYING,D NURSE長 來安慰我,因我極唔想開刀,佢話我已經TRY MY BEST,(因開刀傷口好痛,上次又係出唔到來要開刀) ...

大宅

車莉,

唔駛等我,你先啦....我開刀我諗3-4年先敢呀....今次第二次開刀姑娘來睇我而家第9日都仲未埋晒,上次4-5日已埋好.好恐怖呀..

favour好乖架,only eating & sleeping,一日cry唔超5分鐘

男爵府

sumsum, at present 最緊要係休息多d, 你仲咁busy ....細B咁乖係好事, 咁esther有冇呷醋呀? 其實依家日頭邊個湊esther呀?

稍後有時間整張favour's photo俾我地睇呀~

別墅

恭喜晒呀!
最緊要BB健康,順產開刀都無所謂啦!

---------------------

別墅

恭喜 恭喜

大宅

my baby FAVOUR PHOTOS~~

http://www.fotop.net/sumsum00/Second_Baby_FAVOUR

首頁

尾頁

跳至