論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有case係咁,我兩公婆,有2個細路,分別5同9歲,下年3月有多個b出世,我無做野。

有2個揀
1。未出國做過野,自己有3個小朋友,睇video我覺得佢性格好似幾好,笑容真,純個隻

2。香港同新加坡做過野,有湊nb經驗,但我驚佢嫌辛苦

伯爵府

畀面勳章

回覆:karryho 的帖子

你個case已經唔係你揀邊個而係佢揀唔揀你,香港做過的兩個都唔願做更何況三個小朋友仲要一個初生。

男爵府

回覆:請overseas好定有香港經驗好

Oversea

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:請overseas好定有香港經驗好

overseas la! 3個本地唔會so你。

複式洋房

我同你差不多,不過就1小孩十1NB,第一次請,之前都諗住請印𡿨聴講話純品D)最後聽中介講用菲,菲來了一個禮拜,感覺很"棒",可能她來自菲律賓農村,個性都好純,又乾淨,一曰沖兩次涼

男爵府

引用:我同你差不多,不過就1小孩十1NB,第一次請

原帖由 chanlibela 於 15-08-24 發表
我同你差不多,不過就1小孩十1NB,第一次請,之前都諗住請印𡿨聴講話純品D)最後聽中介講用菲,菲來 ...
純但醒真係好難。你真幸運!

水晶宮

引用:我有case係咁,我兩公婆,有2個細路,分別5

原帖由 karryho 於 15-08-24 發表
我有case係咁,我兩公婆,有2個細路,分別5同9歲,下年3月有多個b出世,我無做野。

有2個揀
我FTM, 2個B,一路請oversea, 本地唔駛諗

禁止訪問

引用:我同你差不多,不過就1小孩十1NB,第一次請

複式洋房

回覆 ananlo 的帖子

冇呀,可以溝0經驗,不過D野就好易就上手,個人整齊,衛生。

複式洋房

回覆:karryho 的帖子

本地你諗都唔好諗,你有三件仲有nb,海外吧,仲要希望佢做到完約喎

首頁

尾頁

跳至