婆媳關係

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

回覆:第時我會教我個仔一定唔會痴你地

真係早走早著。樓主保重身體。

大宅

crazydog 發表於 15-8-26 08:57
我其實仲未呻完,我6299,仲癲到在醫院要求,姑娘抱個孫比佢地抱,但我個b訓緊箱仔,仲要偏輕,醫院唔想呀b ...
唉拎到出世紙同護照
就好遠離佢地啦

翡翠宮

mwmyway 發表於 15-8-26 08:30
係香港都唔比佢地見!
同意,到時候見都無得見,等佢哋唔好再煩

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

睇埋你D舊文, 真係除左怕左佢地2個避返美國都冇乜好方法,
一日係香港住, 一日佢地都會跟到實, 因為你有佢地個寶貝男孫...

而家唔好諗佢地啦, 為BB著想, 諗多D老公同BB既開心野~
呢D閒人甩開左就算啦~~
好彩老公仲有細佬頂住2老

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

根本你未生都唔應該返黎,你c6求你返黎佢知錯未?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

叫你C6 問佢老豆拎份化驗報告, 話幫佢比第二個醫生睇攞 second opinion.

如果佢點都拎唔出D相關報告, 就即係扮病

大宅

睇左你啲舊post。你要加油,好好保重自己同保護bb

別墅

引用:睇埋你D舊文, 真係除左怕左佢地2個避返美國

原帖由 Mikor 於 15-08-27 發表
睇埋你D舊文, 真係除左怕左佢地2個避返美國都冇乜好方法,
一日係香港住, 一日佢地都會跟到實, 因為你有佢地 ...
其實我c6細佬都唔係好人,因為我同我c6死都唔用我6299改嘅名,佢細佬就出場,同我c6講,佢識個朋友算命,話幫個b改名,我地兩個當然死都唔制啦,跟著佢又成日問我地改左名味,佢話佢對改名有意見,我當時已經同我c6講,你細佬咩事,點解我個b改名又關佢事,論資排輩,都未到佢啦,總之佢地成家都好鬼煩,如果唔係醫生叫我等個子宮傷口好啲先可以走,我一定等呀b出得院就即閃人!

公爵府

2019新春慶豚圓

crazydog 發表於 15-8-26 08:57
我6299真係癲咖,總之我一夠3個月我就走
呢次返美國...事前千萬別向6299(所有男家人)露口風...以免6299又玩新花樣....到時候又走唔甩...如果6299太玩野 ? 你就與BB返美國先.留下C6處理事情.再與你們會合....

大宅

樓主, 保重身體要緊, 調理好後先慢慢對付佢地!

大宅

crazydog 發表於 15-8-27 14:51
其實我c6細佬都唔係好人,因為我同我c6死都唔用我6299改嘅名,佢細佬就出場,同我c6講,佢識個朋友算命,話 ...
無錯....幾時輪到佢細佬出聲呀...係咪short左....咁鐘意改名...又有意見....咁自己生個出黎改乜都得囉....
妳要多休息....快D好番....

綠兔子    發表於 16-9-12 22:32

男爵府

引用:你c6死左去邊

原帖由 sumsum_so 於 15-08-25 發表
你c6死左去邊
X2

別墅

我的寶貝就快可以返屋企啦,不過問題又黎啦,因為6299知道佢地個男孫,就快出得院,就轉左死性,對我既態度改曬,佢地兩個真係當我傻ga,因為我c6已經同我6299講明,我地等bb夠3仲月我地就一家三口返美國,但我6299天真到家下先對我好,我地就會留低,佢地仲煲呢樣煲嗰樣我,我地未講走之前,屎水說有我份飲我99仲同我講,幫我手再坐月,我當然拒絕佢啦,我6299又提出叫我將個bb留喺香港陪佢,我地大人自己走,你地要生就係美國自己再生一個,傻的嗎?我真係唔知佢地又提出咩新方法黎搶孫,好鬼煩

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

痴線咖,佢哋響醫院咁樣同你講嘢已經報得警,仲要學人搶孫湊???你記緊鎖好門窗唔好俾佢入到屋,c6幫bb攞出世紙都要好秘密唔好俾佢哋知,否則一陣佢哋搶埋張出世紙你哋有排走唔出香港

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

千其唔好比佢地知你同BB返邊日返美國, 相信佢地一定會撹事(如玩自殺/扮急病入院) 令到你地上唔到機

必要時可能你同BB先走, 老公殿後

大宅

引用:我的寶貝就快可以返屋企啦,不過問題又黎啦

原帖由 crazydog 於 15-09-03 發表
我的寶貝就快可以返屋企啦,不過問題又黎啦,因為6299知道佢地個男孫,就快出得院,就轉左死性,對我既態度 ...
你6299都痴得幾平均,以為所有人都咁天真!

公爵府

2019新春慶豚圓

crazydog 發表於 15-9-3 09:58
我的寶貝就快可以返屋企啦,不過問題又黎啦,因為6299知道佢地個男孫,就快出得院,就轉左死性,對我既態度 ...
不要準確的講何時走...因為正常人永遠都估唔到傻人會做什麼 ? 可能下一步佢地會玩跳樓.玩自殺之類.逼你BB留系香港.....總之宜家佢地講乜野你都應承...之後你帶BB忽然間失蹤.再由C6跟手尾遲一步走.....

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我的寶貝就快可以返屋企啦,不過問題又黎啦

原帖由 crazydog 於 15-09-03 發表
你9962真係 你快D帶埋囝囝返美國,咪比佢地煩住

有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

大宅

引用:Quote:crazydog 發表於 15-8-27 14:51 其實

原帖由 xoshan1025 於 15-08-28 發表
無錯....幾時輪到佢細佬出聲呀...係咪short左....咁鐘意改名...又有意見....咁自己生個出黎改乜都得囉....
...
同意

首頁
12345...7

尾頁

跳至