美容扮靚

跳至

首頁
56789...18

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+lalalababy34+於+15-09-08+發

原帖由 Iren208 於 15-09-09 發表
我重0.2呀要食兩餐薯湯
唯有忍下,我發現薯湯幾快見效,不過我食完會胃氣脹
連續2日 個口會好寡呀

大宅

引用:我今日同C6一起吃了一頓丰富的早餐,今晚還

原帖由 ryanma2 於 15-09-09 發表
我今日同C6一起吃了一頓丰富的早餐,今晚還要食buffet, 真是罪過,明天不敢上磅!

...
唔緊要、揀來食,最多運動多點!
係呢,你依家快步行仲有無腳痛?我之前都試過,我懷疑自己用錯度力行,扯親d肌肉所以痛

大宅

引用:Quote:原帖由 lalalababy34 於 15-09-08 發

原帖由 Iren208 於 15-09-09 發表
我重0.2呀要食兩餐薯湯
薯湯係就咁薯仔煲湯?
不過我join 時填資料話我唔食薯仔,唔知佢遲d會唔會要我飲

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:lalalababy34 的帖子

我食薯仔會肚脹及放屁,蕃薯重更加利害! 不過它可令我落磅,真是對它又愛又恨!
我現在除了足底痛之外,大腿內側肌肉都痛呀,每次坐及站立都痛,影响我行慢了。以前心跳率有140以上,現在只有127-132,我現在急步行前後都有拉筋及買了對彈力好些的跑鞋,休息了—日沒行都沒有好轉,是否真要再休息多—輪及看物理冶療呢?

大宅

回覆:lalalababy34 的帖子

lalalababy34, 多謝你的關心!咁你現在重有無腳痛呀?你奌知行錯方法?我都好想快些康復,有什麽方法?真是不想拖慢減肥的進度!

大宅

回覆:剛join了米施洛第二天

各位jm, 今日join了米記,要減40磅呢…好唔開心,希望大家比多啲正能量我啦,希望今次可以成功啦

大宅

引用:lalalababy34,++多謝你的關心!咁你現在重

原帖由 ryanma2 於 15-09-09 發表
lalalababy34, 多謝你的關心!咁你現在重有無腳痛呀?你奌知行錯方法?我都好想快些康復,有什麽方法?真 ...
因為我見到對鞋外面兩邊\"虧哂\",同埋屋企人話我行路烏住個身,當急步行個時有少少扯住痛,普通咁行又唔覺。當我行個時刻意行得「正」d,又好好多無咁痛喎
不過你有無睇過醫生,可能勞損?如果勞損唔好勉強急行,得不償失。
例如游水就好好多
我今日都游左一個鐘

大宅

引用:各位jm,+今日join了米記,要減40磅呢…好唔

原帖由 Minagemma 於 15-09-09 發表
各位jm, 今日join了米記,要減40磅呢…好唔開心,希望大家比多啲正能量我啦,希望今次可以成功啦
...
加油,我覺得一齊吹下水傾下,開心d,時間過得快d

大宅

引用:Quote:原帖由+Iren208+於+15-09-09+發表我

原帖由 孖星 於 15-09-09 發表
薯湯係就咁薯仔煲湯?
不過我join 時填資料話我唔食薯仔,唔知佢遲d會唔會要我飲
No la, 薯仔同西芹同椰菜同紅蘿白煲湯,食湯連渣,一煲食午晚餐,去水好好,落磅都見效,不過唔多好味同我唔慣會多胃氣

大宅

引用:Quote:原帖由 Minagemma 於 15-09-09 發表

原帖由 lalalababy34 於 15-09-09 發表
加油,我覺得一齊吹下水傾下,開心d,時間過得快d
謝謝你,希望大家傾下互相鼓勵下啦

大宅

引用:Quote:原帖由 ryanma2 於 15-09-09 發表lal

原帖由 lalalababy34 於 15-09-09 發表
因為我見到對鞋外面兩邊"虧哂",同埋屋企人話我行路烏住個身,當急步行個時有少少扯住痛,普通咁行又唔覺 ...
我都是鞋的㚈边\'涉\'的,我是扁平足,所以要着鞋塾,可能真的要看医生!!屋企沒有会所,又不近泳池,也不懂游泳,所以不能用游泳來减肥哦!可能遲些報康体處的健身課程,就用踏健身單車吧!

別墅

引用:各位jm, 今日join了米記,要減40磅呢…好唔

原帖由 Minagemma 於 15-09-09 發表
...
我join左半個月,要減30呀,互相鼓勵吖

別墅

引用:Quote:原帖由 孖星 於 15-09-09 發表薯湯係

No la, 薯仔同西芹同椰菜同紅蘿白煲湯,食湯連渣,一煲食午晚餐,去水好好,落磅都見效,不過唔多好味同我 ...
我今日煮左,頂唔順,唔想食薯餐了

男爵府

回覆:剛join了米施洛第二天

我有張coupon八折再減一百蚊呀,有冇人要呀?只限九月前用同旺角店

首頁
56789...18

尾頁

跳至