美容扮靚

跳至

首頁
12345...18

尾頁

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-27 發表多

原帖由 Galley 於 15-08-27 發表
雪糕,雞翼,啤酒,你講得出嘅都有
我而家暫時都唔敢,驚唔落磅,今日去見c,落左磅幾,今日第三日

大宅

請教芋絲餐係點吃?點配搭架?
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+carcarcat+於+15-08-26+發表

原帖由 Iren208 於 15-08-27 發表
咁你而家減左幾多呀?我聽日見,唔知駛唔駛減
今日啱啱見咗營養師,今日俾預期落多咗磅,總共減咗4磅啦,不過可能因為 period...之後都係食返m74,個師仲話m74已經好多... 仲要唔知佢係咪驚我 period 冇得做運動,之後仲要食菜湯餐同茄汁豆餐....我平時係做開運動嘅...不過都唔落磅..

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-27 發表咁

原帖由 carcarcat 於 15-08-27 發表
今日啱啱見咗營養師,今日俾預期落多咗磅,總共減咗4磅啦,不過可能因為 period...之後都係食返m74,個師仲 ...
幾耐減四磅呀?我m105都成日餓,我真係唔知m74點算菜湯餐即係淨食菜呀?你全部自己煮定點架?

複式洋房

回覆:Iren208 的帖子

我12/8 join 到依家 15 日啦,雜菜湯..除咗薯仔真係全菜... 我未食,但黎緊要食,我多數自己煮,不過都會同朋友出街食飯

大宅

引用:Quote:原帖由 annababe 於 15-08-26 發表我

原帖由 Iren208 於 15-08-26 發表
嘩,成7磅都西利喎!芋絲餐即係淨食芋絲?
午餐同晚飯都係芋絲加一份肉,A類菜任食,全部用史雲生雞湯煮

大宅

引用:上次見營養師...唔知係咪就 m 到..重咗...

原帖由 carcarcat 於 15-08-26 發表
上次見營養師...唔知係咪就 m 到..重咗...佢仲減我餐...呢兩日食茄汁豆餐...聽日又見,希望落到磅可以食返 ...
我m前重左2磅,食左去水餐m後即刻輕返

大宅

引用:Quote:原帖由 carcarcat 於 15-08-27 發表

原帖由 Iren208 於 15-08-27 發表
幾耐減四磅呀?我m105都成日餓,我真係唔知m74點算菜湯餐即係淨食菜呀?你全部自己煮定點架?

...
m105都\'餓?我食緊m64咋

別墅

引用:我12/8 join 到依家 15 日啦,雜菜湯..除咗

原帖由 carcarcat 於 15-08-27 發表
我12/8 join 到依家 15 日啦,雜菜湯..除咗薯仔真係全菜... 我未食,但黎緊要食,我多數自己煮, ...
15日減4磅咁都幾好成續呀一個月減8磅!有冇運動呀?希望我都得!我唔想食淨菜餐

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-26 發表嘩

原帖由 annababe 於 15-08-28 發表
午餐同晚飯都係芋絲加一份肉,A類菜任食,全部用史雲生雞湯煮
芋絲要食三份?我都有用史雲生清雞湯,不過係落250ml嘅三分一,再加水,出黎個味係好淡

別墅

引用:Quote:原帖由 carcarcat 於 15-08-26 發表

我m前重左2磅,食左去水餐m後即刻輕返
去水餐係食啲咩呀?

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-27 發表幾

m105都'餓?我食緊m64咋
餓呀,可能平時大魚大肉慣我要減30 lbs呀而家,不過師今日話我進度幾理想,暫時冇減我餐,但我真係跟到足,冇偷食過,日日做運動

複式洋房

引用:Quote:原帖由+carcarcat+於+15-08-27+發表

原帖由 Iren208 於 15-08-28 發表
15日減4磅咁都幾好成續呀一個月減8磅!有冇運動呀?希望我都得!我唔想食淨菜餐

...
講漏咗..個菜湯都有少少肉...真係好少....我有做運動呀,平時都有做開,多數做瑜珈,緩步跑同跳鄭多燕....個茄汁豆餐計返係 m32...真係餓到傻...我仲要食多餐

複式洋房

回覆:annababe 的帖子

我都希望 m 後 keep 到輕啦

複式洋房

回覆:剛join了米施洛第二天

你地個個都咁勁嘅,我兩個月都係減咗8磅咋,依家keep期一個月啦都係減得多2磅,即係我三個月先減到10磅,我有跟足餐單同運動架,都好少出街食…可唔可以分享下你地三餐食d咩俾我參考下…???

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-28 發表15

原帖由 carcarcat 於 15-08-28 發表
講漏咗..個菜湯都有少少肉...真係好少....我有做運動呀,平時都有做開,多數做瑜珈,緩步跑同跳鄭多燕.... ...
希望我唔駛食你平時有做開運動應該唔會點肥架下麻?平時食好多?我就冇運動開

別墅

引用:你地個個都咁勁嘅,我兩個月都係減咗8磅咋

原帖由 波浪線 於 15-08-28 發表
你地個個都咁勁嘅,我兩個月都係減咗8磅咋,依家keep期一個月啦都係減得多2磅,即係我三個月先減到10磅,我 ...
你要減幾多呀?減得咁少?你真係冇偷食過??定係你量錯左啲份量呢?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 波浪線 於 15-08-28 發表你地

原帖由 Iren208 於 15-08-28 發表
你要減幾多呀?減得咁少?你真係冇偷食過??定係你量錯左啲份量呢?
我要減14磅呀…偷食可以講真好少好少…食物我多數會用唔洗點自己度嘅野,例如一磚豆腐,一隻蛋,1條粟米(約14cm)果d…不過c有話過我可能新陳代謝慢唯一安慰嘅係雖然我減得唔快,但點都有落磅(一個禮拜大約0.x磅)依家會做多d運動加快新陳代謝…

別墅

引用:Quote:原帖由 Iren208 於 15-08-28 發表你

原帖由 波浪線 於 15-08-28 發表
我要減14磅呀…偷食可以講真好少好少…食物我多數會用唔洗點自己度嘅野,例如一磚豆腐,一隻蛋,1條粟米(約 ...
哦,咁減14磅你都唔係好肥啫!加油呀,我希望同大家一齊努力

大宅

回覆:Iren208 的帖子

我两個月减了10.5磅,不過認真減(因其間去了十曰旅行)和做運動只是40日,有這成績我已感到满意。我覺得做運動是有效的,可減得快些。不過我近幾日大腿及腳底痛,影響我運動,所以現在我只是每日急步行45分鐘,行前有做拉筋運動,都不知為何會這樣?可能又要看医生及做物理治療了,因不想停急步行,如停便會減慢落磅。

首頁
12345...18

尾頁

跳至