夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

即係咁, 我諗大部份男人都係想搞野多過想戀愛, 之但係, 係戲院就亂摸會唔會那過左小小? 平時連假都唔放? 我唔覺得佢有幾真心想同你一齊.....
.........................................

大宅

回覆 Hinhinphoebe 的帖子

佢搵sp,后生好,持住自己有錢的。比少少著數你
等你好上手d

佢分分鐘鐘同老婆未離婚呀。佢咁少時間陪你,
同老婆仔女食飯,去玩你都唔知

我覺得佢想搵你做小三,貪你靚,身材正
你要錢咪中個頭落去囉

你試下半年唔比佢xx你,離你咁遠呀
時間都唔想浪費你身上

30歲仲有青春,搵個愛你的,正常的。
35歲后高o產婦,無得生架la
男人把口,無證據,鬼信咩??

ann16688    發表於 15-9-18 17:23

子爵府

wing1388 發表於 15-8-28 09:59
我今年都係4張幾,又係同前妻有個女,妳有乜嘢想問吖?
搞笑!好認真問,但好好笑。
I support autism acceptance!

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 10:19
我想問下男人到40歲心理上會唔會都有個關口?就好似女人到30一樣。
另外,離婚後嘅打擊對於一個男人嚟講會 ...

我諗掛住個女方面係好應該嘅,因為我都好掛住個女...

至於離婚嘅打擊我諗對妳呢位40歲男朋友來講應該唔大,第一我唔覺得佢對EX有乜留戀,二亦唔覺得佢會為過往嘅感情而有陰影之類,不過我睇妳完妳所講有關佢嘅嘢,我覺得呢條「友仔」都係靠唔住,好可能佢唔止妳一個添!唔知點解我總係覺得佢想快快咁昆咗妳上床,然後將上床呢件事變成常態咁!

雖則話性行為呢件事在拍拖過程已經變得係附帶咁,但如果佢係真心同妳發展的話,好應該俾到妳安全感先會再去提出呢方面要求,所以妳不妨先對佢有一定嘅要求,滿足咗妳囉,妳先俾佢都未遲吖!

所謂要求,最低限度妳要知佢住邊,上過佢屋企,見過佢啲朋友親人,同事之類...又或者起碼同妳去過下旅行...總之一切可以證明佢唔係身邊有個人之類嘅行動囉!

wginny    發表於 15-9-17 08:28

百花叢裡過,片葉不沾身。

伯爵府

He just need sp

子爵府

比時間睇真點。一路唔好有涉及性關係。女仔係唔應該咁隨便的。
要了解佢,就要比出時間來相處。你咁忙,但要搵對象結婚都唔應該拿拿林未點相愛過就去馬。自己安排下啦。
有心同你發展嘅男人唔會因為你唔同佢乜乜而變嘅。如果冇乜乜就自動消失,咁你咪睇清楚佢係乜人囉!呢種男人要來把鬼咩。
I support autism acceptance!

珍珠宮

開心吸收勳章

Jolly 發表於 15-8-28 10:32
搞笑!好認真問,但好好笑。
耶...連妳都笑人....

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-8-28+10:19+

原帖由 wing1388 於 15-08-28 發表

至於離婚嘅打擊我諗對妳呢位40歲男朋友來講應 ...
係啦!呢個人真係好古怪,我哋以前係同事,後來我走咗,佢就開始展開追求,成日無啦啦叫我老婆,超騎尼!
唔該晒你呀!

複式洋房

wing1388 發表於 15-8-28 10:34

所謂要求,最低限度妳要知佢住邊,上過佢屋企,見過佢啲朋友親人,同事之類...又或者起碼同妳去過下旅行...總之一切可以證明佢唔係身邊有個人之類嘅行動囉!
弱弱反問, 這類專業人士, 應該用什麼方法, 才可以繼續發展呢/綁住佢呢??

別墅

引用:即係咁,+我諗大部份男人都係想搞野多過想戀

原帖由 lovestarry001 於 15-08-28 發表
即係咁, 我諗大部份男人都係想搞野多過想戀愛, 之但係, 係戲院就亂摸會唔會那過左小小? 平時連假都唔放? 我 ...
我直頭當場就問佢隻手係咪有事
佢正職係會有假放嘅,但放假時間通通攞去freelance, 我有問過佢做乜咁辛苦自己,假都唔放下,佢話因為佢而家呢個時間係佢最大嘅成本,想50歲開始就hea做,半退休。

別墅

引用:Quote:wing1388+發表於+15-8-28+10:34+我諗

原帖由 faalcou2 於 15-08-28 發表
弱弱反問, 這類專業人士, 應該用什麼方法, 才可以繼續發展呢/綁住佢呢??
我都好想問呀!

男爵府

引用:Quote:原帖由 wing1388 於 15-08-28 發表我

原帖由 Hinhinphoebe 於 15-08-28 發表
我想問下男人到40歲心理上會唔會都有個關口?就好似女人到30一樣。
另外,離婚後嘅打擊對於一個男人嚟講會 ...
我只睇到你地既唔同步…

佢未必係唔愛你,或者只要性…但係,佢絕對比唔到你心靈上想要既野你…

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 10:51
係啦!呢個人真係好古怪,我哋以前係同事,後來我走咗,佢就開始展開追求,成日無啦啦叫我老婆,超騎尼!:b ...

其實聽其言觀其行,點都會觀察到佢嘅!況且妳同佢共事過,佢係唔係咁忙,妳心裡有數啦!可能就係因為妳以前同佢共事佢先唔敢食,而家唔係,咁又唔同講法啦!

JM,天下何處無荒草,其實我睇妳對佢都唔係有咁深嘅感情啫!又何必冒呢個險?妳而家先30歲,風華正茂呀!幾多好男人等住妳揀吖!

珍珠宮

開心吸收勳章

faalcou2 發表於 15-8-28 10:55

首先,點解要綁住佢先?而家係拍拖唔係老笠喎!

其實不論佢係唔係專業人士,只要有方法去俘擄一個男人嘅心,我相信呢個男人一定會願意放低佢自己覺得重要嘅事,而去分配精神時間响妳嘅身上。

至於點去留住一個男人嘅心?可以參考返我之前出過嘅POST...

如何把他留住?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14748473&fromuid=1611485

faalcou2    發表於 15-8-28 11:50
faalcou2    發表於 15-8-28 11:49

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-8-28+10:51+

其實聽其言觀其行,點都會觀察到佢嘅!況且妳同佢共事過,佢係唔係咁忙,妳心裡有數啦!可能就係因為妳以 ...
我就係因為同佢共事過,所以我知道佢真係好忙,呢下先死。
佢去邊都會好簡潔咁同我講聲,(即係佢返工前,放工後)開頭都感覺佢幾有交帶,兩個月嚟,啲節目都冇我份!白痴!咁同我講做乜
上次睇完戲佢叫我去爆房,我冇理佢,之後就只係whatsapp contact同食下lunch...
睇嚟我都係要揾過個!

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 11:10
我就係因為同佢共事過,所以我知道佢真係好忙,呢下先死。
佢去邊都會好簡潔咁同我講聲,(即係佢返工前,放 ...

妳話佢忙,但係又會有節目,仲要冇妳份?妳自己講嗰陣唔覺得矛盾嘅咩?

拍拖的話,乜唔係會好掛住好想見嘅咩?點解佢會寧願揀去自己嘅「節目」而唔選擇見妳?又或者同埋妳一齊出席嗰啲節目呢?

心照!

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-8-28+11:10+

妳話佢忙,但係又會有節目,仲要冇妳份?妳自己講嗰陣唔覺得矛盾嘅咩?

拍拖的話,乜唔係會好掛住好想見 ...
嗯!照咗多謝你嘅指點,我明白啦~

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

我又想問下,朋友個BF同你個都係離左婚,但情況又同你有D相反,佢話因為同前妻性格不合,攪離婚個陣都開始識女仔,仲同我朋友拍埋拖,而家都行左成年,離婚手續攪晒但我FD話佢反而唔係成日見到佢,同埋都少同佢行埋,個男人係咪都無心同佢結婚呢??(P.S 我FD 34架啦)

大宅

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 08:14
我哋拍咗兩個月拖啦,佢話係因為生活上太多不滿對方,所以生完幾個月就雙方協議離婚,所以已經離咗一段長時 ...

對前妻生活上太多不滿, 生完就離婚? 係咪就係因老婆大肚唔攪得, 生完生緊月又未攪得, 呢D不滿?

好明顯係想換個新sex partner, 咁既人唔要得, 你唔好以為自己可改變佢

男爵府

回覆:40歲離過婚嘅男人.....

佢搵你「攝」時間,佢好大機會係已婚人士,依家搵你做小三、小四或sp

首頁
12345...7

尾頁

跳至