自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

有冇jm會當日去行下呢~

商場共設有300間店舖,當中約200間店舖將於九月一日率先開業,其中約30間是食肆,包括:韓國爐邊烤蛋燒肉店新麻蒲、Tonkichi日式吉列豬扒專門店、著名爆谷店Garrett Popcorn、德國菜Brotezeit German Bier & Restaurant等等。另有主打特式薄餅及沙律的AppleGreen、歐陸式餐廳Simplylife等,商場6成的食肆均設有戶外餐飲區,尚算難得!多間餐廳更會推出《YOHO限定美食》
而潮流品牌方面,有2萬2千平方呎H&M、1萬8千平方呎Zara、還有首度進度新界西北區的Jack Wills、Aape、Hollister、Cath Kidston、EVISU、家居生活精品店Homeless。

玩樂方面,Yoho Mall 形點擴展部份將開設全港最大的IMAX電影院,由PALACE營運,共設有8個影院(1個為IMAX影院),約1200個座位,可惜要一等再等,到2016年年底才開業。

水晶宮

回覆:yoho mall 1-9開咯!

YOHO Mall商場的戶外綠化空間達15萬平方呎,為營造不一樣的商場體驗,設計上加入藝術及玩味元素,設有球形鞦韆、迷宮搖搖板、巨型攀爬裝置、迴旋滑梯等裝置,免費供遊人享用。 

侯爵府

回覆:yoho mall 1/9開咯!

好正喎!

公爵府

之前好似話有一田架喎?唔通我記錯?

子爵府

引用:有冇jm會當日去行下呢~商場共設有300間店

原帖由 she007 於 15-08-28 發表
有冇jm會當日去行下呢~

商場共設有300間店舖,當中約200間店舖將於九月一日率先開業,其中約30間是食肆, ...
好正咁喎!
我住附近,得閒會去8下

子爵府

男爵府

回覆:she007 的帖子

點去架

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

水晶宮

引用:之前好似話有一田架喎?唔通我記錯?

原帖由 yipsiumee 於 15-08-28 發表
之前好似話有一田架喎?唔通我記錯?
我都記得...佢好似話全新界第2大??唔知佢有冇計埋新元中個商場!
其實香港個個商場差不多,呢個係多d戶外,同引入一d新牌子,食店,有冇生意就唔知了....

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

食肆好似好吸引喎

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我係住元朗
可以多個大型少少既MALL爛下街

大宅

最關心BB問題熱投勳章

係邊架?

象牙宮

全部大牌子,名牌,真照顧B6

ic34    發表於 15-8-29 11:32

大宅

咪又係果d 鋪頭…

小邪貓    發表於 15-8-28 18:56
miyukib    發表於 15-8-28 16:53

水晶宮

補相

水晶宮

補相

水晶宮

引用:全部大牌子,名牌,真照顧B6

原帖由 無話可說 於 15-08-28 發表
全部大牌子,名牌,真照顧B6
但發展商話佢地對象係本地人

水晶宮

引用:係邊架?

原帖由 Jvanvan 於 15-08-28 發表
係邊架?
元朗呀~

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

又多一個b6聚腳點
落馬洲上水落元朗第一個站就係......
真係無眼睇

首頁

尾頁

跳至