媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 3)

禁止發言

男爵府

我係chartroom等你la

複式洋房

joey,

你多左個女咩?! :-P

子悅囡囡 係中秋節BB! :-D 11-Sept-2003 第一次轉身: 21/2/2004; 第一次左右手互傳:2/3/2004 14 Mar, BB 開始出牙啦!; 22-Mar-2004, 8.91kg; 30 Mar-2004, 識叫 ba ba! 26-Jun-2004, 9.58kg, 18-Sep-2004, 10.1kg, 12-Mar-2005, 11.7kg, 17-Sep-2005, 13.3 kg [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795609.61969.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795610.22520.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795611.22601.jpg[/img]

洋房

Joey :
你真係"冇陰公".做咩搞到景佑成個靚女咁,
仲要將"杰作"傳上來被D姨姨睇,景佑大個仔時.
怎去溝女啊~~~~~
你肯囡肯到出面拉........

洋房

Annie :
琳琳冇事嗎?醫生出左報告一定要上來講,
我地這般媽咪早就當其他媽咪BB係自已BB一樣.
BB有咩事真係好緊張.
希望出左報告是虛惊一場.

大宅

annie,
唔好咁擔心啦, 點解海琳會屙瘦肉粒? 嘜你有比瘦肉阿囡食?
報告會幾時出? 放心啦, 海琳一定冇事.
joey,
景祐真攪笑啦. 唔係,係景祐個亞媽先真. joey, 景祐女仔個樣同你真係好似,十足十兩姊妹.:-P:-P
Giftland, 荃灣千色店都有分店喎.

別墅

星媽joeychai,
多謝你送景祐d"人工"比我. 景祐第一份工, 一出糧你就將佢
d工資比我&豆豆, 真係唔好意思囉.

景祐個妹妹又幾靚女喎!

annie,
我好心痛呀! 點解海琳會咁架? 除左出血, 仲有冇其他唔舒
服?

曉晴,
adonis最新情況點呀?

大宅

Joey

ives仔呀 !你呀媽恨女成狂呀 ! 下次又會唔會幫你
塗口紅 ? ,不過話時話, ives仔扮女仔都有d似呀 !

annie
我只可以安慰你,同支持你 :-P 你唔好太擔心啦 !一定無咩事既 !下星期海琳重要同雅桓一齊去玩架 !
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

大宅

我太耐冇上黎啦~ 原來我地已經有 part 3 啦...我仲傻下傻下咁添....

bbcutie:
如果去到 part 100 呀.!! 我諗我地o的仔仔女女都識行識走囉...
我想再問下點樣可以整o的相整係簽名相到呀, 我整左個幾兩個鐘都整唔到呀, 我想 post 影樓o的相俾你地睇呀, 但我整極都整唔到呀, 好唔開心呀!!唉~~~

安妮媽媽:
依家好返未呀?? 27/6 見到海琳, 我叫彤彤錫返佢先!!乜咁細個 bb 都會有假經既咩?? 我第一次聽架咋!! 咁報告出左未呀? 冇事呀麻??

deedeegogo:
你終於完成左雅桓既 homepage 啦, 你好叻呀, 都整得幾好呀, 又有我鐘意既 hello kitty 添呀! 我都好想好似你咁整返個呀, 不過可惜冇時間呀!! 你繼續努力!!呀!!

ivytang02:
觀塘呀!! 我老公都會經架, 佢都可以囉埋架!!咁今次係囉o的咩呀?? 又有冇限時間架??

bridie:
我幾年前都諗住結左婚之後生三個架, 係咪好似豬媽媽咁呀?? 仲要係生大仔, 二女, 跟住係三仔呀....哈哈~ (笑死人呀)

大宅

各位好姊妹,
多謝妳地,你地係msn同bk&pm既留言,我一一收到,
有你地既支持就已經好足夠
而家報告會在星期一有得睇(因我要回家留尿同便便,
先可以做化驗...
到時一定比大家知...
而家女女好精神,一樣照玩,一樣食奶,
其實表面睇咩事都冇,係食左藥累d,大家放心,海琳好好...:-P
love_bb,
係呀,女女而家可以食瘦肉同菜肉,所以我整碎d瘦肉比佢食..

別墅

annie,

我剛睇完message, 都好擔心阿女bor, monday先有報告, 小心睇住女女啦! 真的不知不覺對大家有了感情

曉晴,
仔仔好番未呀? 你係e院晚晚無得訓, 有無返屋企上吓磅, 原來唔見咗十幾廿磅了

joey,

真被你笑到碌晒地, 攪到我都有d想幫傑傑扮吓女仔

hellobaby,
點介你已經攞咗cd既, 我今日打去babyhouse, 佢話仲未有得攞, 要打落工場叫佢地趕工先得:-x

all mama,

你地今日同bb去了deedeegogo屋企玩, 一定很好玩呢, 怏d send d 相上黎開心吓啦!

複式洋房

個綠色波,好煩呀! :-x
子悅囡囡 係中秋節BB! :-D 11-Sept-2003 第一次轉身: 21/2/2004; 第一次左右手互傳:2/3/2004 14 Mar, BB 開始出牙啦!; 22-Mar-2004, 8.91kg; 30 Mar-2004, 識叫 ba ba! 26-Jun-2004, 9.58kg, 18-Sep-2004, 10.1kg, 12-Mar-2005, 11.7kg, 17-Sep-2005, 13.3 kg [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795609.61969.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795610.22520.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795611.22601.jpg[/img]

大宅

安 妮 媽 媽 ﹐
海 琳 GET WELL SOON

JOEY﹐
今 日 個 的 士 佬 好 搞 笑 ﹐ 仲 問 我 地 共 有 幾 多 個 BB 去 玩 ﹐ 個 個 一 樣 大 ﹐ 係 唔 係 生 BB 時 係 產 房 識 ﹐ 仲 同 我 講 禁 多 BB 一 齊 玩 係 好 開 心 但 萬 一 其 中 有 BB 病 就 會 傳 染 比 其 地 BB﹐ 叫 我 地 小 心 D

大宅

安 妮 媽 媽 ﹐

JOEY﹐
今 日 個 的 士 佬 好 搞 笑 ﹐ 仲 問 我 地 共 有 幾 多 個 BB 去 玩 ﹐ 個 個 一 樣 大 ﹐ 係 唔 係 生 BB 時 係 產 房 識 ﹐ 仲 同 我 講 禁 多 BB 一 齊 玩 係 好 開 心 但 萬 一 其 中 有 BB 病 就 會 傳 染 比 其 地 BB﹐ 叫 我 地 小 心 D

大宅

安 妮 媽 媽 ﹐

JOEY﹐

大宅

安妮媽媽:
下星期等你一個好消息....^^

nlns:
我囉左兩日架啦, 可能最早影, 所以最早有得囉呀!!o的合照都影得幾好呀!!

bbcutie:
我整到啦! 我問左亞 sam 媽咪啦, 佢今晚攪左我點整啦, thanks ^^ 真係唔好意思呀!!

大家睇下我地係 baby house 既合照呀!!

男爵府

Hellobaby, 彤彤笑得好開心ah......佢狀態一定好好, 重有呀佢個胸好勁呀

ms0303, 你個吾算攪笑, 你知麻, 我同joey,lovebb, bbcuite & me 4個大4個細, 我地係旺角中心上的士, 你知la4個女人4個b幾麻哂架la, 有揹有抱, 哈 第一個司機上哂車,講個地址佢聽, 佢個衰野呀, 講吾識路喎, 佢頂間炸, 比佢激死, 4個大人同4個細路為有落車再等下一間la, 好la第2架車吾理la問左佢識吾識路先上前車, 佢話識我地咪上車law, 點知佢第一句同我地講" 超載"喎, 我地4個女人都第時間同佢話"bb黎喎" 我地緊係吾想落車la, 佢睇見我地4個女人諗下諗下, 都係好吾野我地, 吾驚我地拆佢車定la, 所以最後佢都話算數 , he he我地就感坐到車黎la :-P

deedeegogo, 好多謝你禁熱情款待我地呀, 你奶奶家真係好大好舒服呀, 尋日好開心同9個bb一齊玩 真係好多謝你 :-P

另外我昨天無帶想機如果有媽咪有希霖d想請send e-mail 比我 thank " [email protected]"

大宅

Hellobaby
你咁快有得攞la, 佢仲未打比我話有得攞喎! 我地bb張合照影得幾好喎!

Bbcutie
你同雍亭噚晚一定好好瞓la, 咁倦, 我同呀女都係! 你有冇比你老公發現到你帶雍亭出街呀?

Deedeegogo
多謝哂你呀招呼我地咁多個bb, 溱寧好開心, 玩到好倦, 噚日返到去只係食咗好少粥就要去瞓!

我都想要番d相呀, 唔該媽咪send 番有我個女d 相比我la, thanks ([email protected])

[img align=left]http://www.kariskoo.com/DSCN6281_1.jpg[/img]

複式洋房

i want to join too.
lyon x 2大1B
My Little lovely son, Carsten was born on 16 Sept 2003.

首頁

尾頁

跳至