自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

之前已經着開Dr. Kong, 品質都ok,但中童款最大得40號,已經成$500一對,如果再大size,就要着大人款,但成$800一對,好貴囉,最大問題係小朋友對腳大得快,一年半載就要換,想請問有乜好介紹?

水晶宮

回覆:中學生返學黑鞋

我在吉之島買42號俾囝囝,原價439,還有會員價,2對再平

wcpcelia    發表於 15-9-4 08:58

珍珠宮

虎到金來勳章

walker shop. $499

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:991129 的帖子

去尊買護士鞋,侍應鞋…… 我都係今年先識,~ $250。唔使下下去豬豬島,又斷晒碼。

大宅

DebuPegg    發表於 15-9-4 14:29

大宅

回覆:mimicheng 的帖子

樂富Uny內買45o有41碼42碼

伯爵府

引用:之前已經着開Dr. Kong, 品質都ok,但中童款

原帖由 991129 於 15-09-04 發表
之前已經着開Dr. Kong, 品質都ok,但中童款最大得40號,已經成$500一對,如果再大size,就要着大人款,但成 ...
$800一對我會買Dr Martens,我仔今年著第二年,仲好新淨!

月光兔    發表於 15-9-4 10:04
esmehouse    發表於 15-9-4 09:02
wcpcelia    發表於 15-9-4 08:59
si_princess_si    發表於 15-9-4 08:14

水晶宮

好媽媽勳章

深水埗 步陞買步操鞋,$2xx

ac917    發表於 15-9-4 10:17
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+991129+於+15-09-04+發表之前

原帖由 MrsWong 於 15-09-04 發表
$800一對我會買Dr Martens,我仔今年著第二年,仲好新淨!
當年我都係著Dr Martens,著足5年
不過我嗰陣對腳已經大定左

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我用us100 網購左2對Clarks
又舒服又襟著。。

kitbebe    發表於 15-9-4 14:44
月光兔    發表於 15-9-4 14:29
Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

大宅

我仔著41 號walker shop$499

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今年買左呢對,因為唔係成日著,對腳又大得快。出年升中考慮買靚d

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

Dr. Martens 好襟著

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

800唔會買呢個牌子

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 MrsWong 的帖子

我小朋友雖然只係小學生,我都係買 Dr. Ma 比佢著。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

多謝咁多位嘅回應, 其實我知Dr. Martens質量好, 但阿仔隻腳大得快, 所以暫時唔考慮呢個牌子住, 等對腳大定先。不過我覺得Dr. Martens都幾重, 是嗎?

我諗我會去吉豬島或Walker Shop睇睇先, 謝謝你們!

水晶宮

ChloeMa 發表於 15-9-4 07:29
去尊買護士鞋,侍應鞋…… 我都係今年先識,~ $250。唔使下下去豬豬島,又斷晒碼。

...
請問呢個有無地址? 謝謝!

水晶宮

wcpcelia 發表於 15-9-4 08:59
800唔會買呢個牌子
就係囉, 所以問吓大家意見

大宅

Clarks 小學已經開始著

水晶宮

pmjleung 發表於 15-9-4 09:39
Clarks 小學已經開始著
但我記得Clarks都好貴吓, 好似都成千蚊對

首頁

尾頁

跳至