親子旅遊

跳至

首頁
45678...20

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:開心分享: 2015 暑假黃金海岸11日9夜超好玩之旅

题外話,visa要攪耐?2月初去几時做好?

明天會更好~~

珍珠宮

LongRyan 發表於 15-9-20 15:36
题外話,visa要攪耐?2月初去几時做好?
visa 上網做, 即時已經有 RECORD, 穩陣D, 出發前一個月做就可以.不過, 記得填晒資料之後, capture screen 留返個 record, 因為之後係check 唔返D詳細紀錄的.

子爵府

引用:這個暑假, 我們一家又出動了! 這次的目的地

原帖由 MissMaMa 於 15-09-12 發表

這個暑假, 我們一家又出動了! 這次的目的地是澳洲黃金海岸 ...
多謝分享!

子爵府

Dear MissMaMa and bk jm,

I had a wonderful trip in GC too and thank you for your valuable advises and information!

MissMaMa    發表於 15-9-22 15:37

大宅

回覆 GogoCheung 的帖子

去hutchgo.com.hk 個網買 再用銀聯咭比錢(有指定 我都係問人借) 就會再減$500喇 超抵

珍珠宮

Nick19852 發表於 15-9-22 13:47
我都想知
請問你想知什麼?

侯爵府

育兒性格勳章

回覆:開心分享: 2015 暑假黃金海岸11日9夜超好玩之旅

已收藏

子爵府

Thanks for your sharing!

珍珠宮

引用:Quote:LongRyan 發表於 15-9-20 15:36 题外

原帖由 MissMaMa 於 15-09-20 發表
visa 上網做, 即時已經有 RECORD, 穩陣D, 出發前一個月做就可以.不過, 記得填晒資料之後, capture screen ...

明天會更好~~

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

多謝你的無私分享, 我先知可以喺GROUPON AU團購, 我剛買了你介紹的餐廳 THREE-COURSE
仲見到4合1 theme park, 而要係aus90, 多謝你^^^^^^^

珍珠宮

langkawi0513 發表於 15-9-24 17:44

多謝你的無私分享, 我先知可以喺GROUPON AU團購, 我剛買了你介紹的餐廳 THREE-COURS ...

唔使客氣,分享一下,最緊要對大家有用。

象牙宮

好正呀 !

珍珠宮

langkawi0513 發表於 15-9-24 17:44

多謝你的無私分享, 我先知可以喺GROUPON AU團購, 我剛買了你介紹的餐廳 THREE-COURS ...

hi, 想問你幾時去?
明天會更好~~

子爵府

引用:Quote:langkawi0513 發表於 15-9-24 17:44

原帖由 MissMaMa 於 15-09-24 發表
請問團購呢間餐廳會唔會好難book,要幾多日前打去book?

大宅

回覆 LongRyan 的帖子

我17/10出發到悉尼 跟住飛gold.coast玩4日住 peppers soul surfer paradise 喺海灘邊 前面無野擋
我都有團購galaxy restaurant, 我見佢有好多款比人揀
我估佢係長期做團購的 尋日買再有85折^

珍珠宮

langkawi0513 發表於 15-9-25 19:44

我17/10出發到悉尼 跟住飛gold.coast玩4日住 peppers soul surfer paradise 喺海灘 ...
我重有幾個月, 我都想買呢間團購, 但坐車都幾遠, 我住bekerley on the beach 係surfer paradise, 都係MissMaMa推介. 你去SOUTHPORT都打算坐公車?
玩得開心D!
明天會更好~~

珍珠宮

ctsang1006 發表於 15-9-24 22:06
請問團購呢間餐廳會唔會好難book,要幾多日前打去book?
唔難訂,我到步第一日打電話訂

珍珠宮

LongRyan 發表於 15-9-25 20:00
我重有幾個月, 我都想買呢間團購, 但坐車都幾遠, 我住bekerley on the beach 係surfer paradise, 都係MissM ...
坐 g link好近咋,surfers paradise station 去 southport station,落車行5分鐘

珍珠宮

langkawi0513 發表於 15-9-25 19:44

我17/10出發到悉尼 跟住飛gold.coast玩4日住 peppers soul surfer paradise 喺海灘 ...
Peppers soul都好近沙灘,但都隔條馬路,Berkeley on the Beach真係喺沙灘之上架,一落去行幾十步已經喺沙灘btw,soul 好貴,你訂普通房定 apartment?另外,記住唔好住咁高,住得太高望唔到沙灘,得個大海,反而冇咁靚。

珍珠宮

MissMaMa 發表於 15-9-25 22:08
坐 g link好近咋,surfers paradise station 去 southport station,落車行5分鐘

southport / southport south?

http://www.goldcoastaustralia.com/g-link-gold-coast-light-rail.html

明天會更好~~

首頁
45678...20

尾頁

跳至