跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

千萬唔好幫親高威閣地下lift口間藥材舖,女中醫同個老公正騙子,好睇錢來呃人,前言不對後語,第一次幫親幾快夾定要點醫你,講到d藥幾咁貴,全部都係平野,博你地唔知咩來,到你話沒錢負擔唔來唔聽佢講.即時收你今次藥錢,連做同講既野都唔同哂,沒醫得既女中醫何x明,間野叫恆x,係地下大堂lift口右邊,不知所謂~~~~~~~~
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

男爵府

I alway walk by but never buy anything fr this store. Thank you very much for your sharing.

原文章由 shirleyauhc 於 08-7-3 22:04 發表
千萬唔好幫親高威閣地下lift口間藥材舖,女中醫同個老公正騙子,好睇錢來呃人,前言不對後語,第一次幫親幾快夾定要點醫你,講到d藥幾咁貴,全部都係平野,博你地唔知咩來,到你話沒錢負擔唔來唔聽佢講.即時收你今次藥錢,連 ...
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

複式洋房

我仲成日諗緊得唔得架呢?好彩有你咋!

複式洋房

你地好彩發現得早,佢d藥材唔係咁好,一定唔好幫佢買野呀

複式洋房

想問下你地係唔係都係住係高威閣架,我個女依家一歲三個月,好想找一些住係度的家長一齊交流下,又可以比小朋友一齊玩下,學下社交呀

別墅

Hi, My daugher is 14 months old and we live in Bayview Park, (next to 高威閣). we can play together.

複式洋房

原文章由 豬比比 於 08-7-26 22:00 發表
想問下你地係唔係都係住係高威閣架,我個女依家一歲三個月,好想找一些住係度的家長一齊交流下,又可以比小朋友一齊玩下,學下社交呀

我住GREENWOOD TERRACE架!仔仔2歲3個月啦!我唔係全職媽媽,要返工架,所以比較忙D啦!

複式洋房

原文章由 hayleysiu 於 08-7-28 13:07 發表
Hi, My daugher is 14 months old and we live in Bayview Park, (next to 高威閣). we can play together.

好呀,我地可以點聯絡,我平日要返工,要星期六日先得,唔知你要唔要返工呢

複式洋房

原文章由 kathy2006 於 08-7-28 18:02 發表

我住GREENWOOD TERRACE架!仔仔2歲3個月啦!我唔係全職媽媽,要返工架,所以比較忙D啦!

唔好意思,我想問下GREENWOOD TERRACE係邊呀

別墅

你O地好呀, 我都係住係柴灣架, 我住怡翠苑, 星期一至五都要返工, BB女依架22個月啦, 如果有活動可唔可俾我O地JOIN埋呀?
Thank you!

我唔係成日上BK網架, 如果有O野可以SEND EMAIL俾我呀.
[email protected]

別墅

你O地好呀, 我都係住係柴灣, 係怡翠苑, 平時都要返工架, BB女依架22 個月, 如果有咩活動可唔可以通知埋我呀? 因為我唔係成日上BK網架, 所以可以SEND EMAIL俾我呀.

[email protected]

複式洋房

我都唔係成日上bk架,不過好想同比比找多d朋友,睇下可唔可以約出黎聚下,比小朋友多d社交呀,

複式洋房

原文章由 豬比比 於 08-7-28 21:56 發表

唔好意思,我想問下GREENWOOD TERRACE係邊呀

即係康翠台啦

複式洋房

好近喎,可以出黎玩下,

複式洋房

原文章由 豬比比 於 08-8-2 19:24 發表
好近喎,可以出黎玩下,

都好呀,不過我要返工,最多都是星期日出來的咋!!

男爵府

請問柴灣有無邊間Kumon Centre 好呀?
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

子爵府

hello,
我係敏妮媽媽,
敏妮9.5個月..
我住小西灣...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

大宅

hi,

我都係住小西灣, 女女而家七個月!

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-8-9 11:03 發表
hello,
我係敏妮媽媽,
敏妮9.5個月..
我住小西灣...

大宅

我都係柴灣居民...我個BB女兩個幾月啦!我仲有10日就要返工啦!想請問柴灣有無好的兒科醫生呀?因為囡囡出世係醫院睇個兒科醫生係銅鑼灣...陳仕文...我會搵佢打針,不過想搵定個係柴灣的醫生,近d...你地有無介紹呀!

別墅

我都唔知柴灣有咩好O既兒科醫生, 我都係同個女去銅鑼灣睇吳卓醫生, 不過有時就唔到醫生個應診時間, 我試過同個女睇金源樓O既郭亮鴻醫生, 佢睇症就好快O既, 不論大人細路都係, 但係佢又有FOLLOW UP喎, 上次我個女就大約1歲多D, 係喉嚨發炎+發燒, 朝早睇完, 佢下晝12點幾就打電話俾我問我BB食完2次藥O既情況, 又叫我如果有咩問題就隨時打電話俾佢, 我都未試過睇完醫生後醫生會親自打電話O黎O既, 所以之後如果BB有D小問題我都會睇佢......同埋我見都有唔少小朋友睇佢O架.......
呢個只係我個人O既經歷, 你可以再問O下其他人O既意見........

首頁

尾頁

跳至