論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

細路仔唔會老作, 可信性幾高,

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

哇!咩世界呀?! 咁都可以黎到香港做工人. 如果曾應拳睇到,會唔會有啲感想...........
快樂的甜芋快樂的甜芋

男爵府

係男係女....一齊住甘耐都唔知?

M巾, 胸圍, 聲線,直覺.......

執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

珍珠宮

真係又驚
又攪笑
我諗樓主都係選擇相信仔仔亂講算lamouth:

男爵府

咁驚嚇?個工人同小朋友講笑咋麻?

男爵府

會唔會係雙性人?

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 MC陳師奶 於 08-7-4 16:32 發表
你個topic笑爆嘴但有好死怖呀....不如你公佈個工人叫咩名啦,等有媽咪請人時驗明正身都好!

嚇C人,邊個夠姜驗

大宅

叫佢除褲睇下咪知 lor 咁你仔仔點知架 有無攪錯呀 你個間咩野agent黎架 男定女都唔知 打返個agent 同佢講 唔好再黎hk嚇人嗎

原文章由 winnie_sh 於 08-7-5 00:05 發表

嚇C人,邊個夠姜驗
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

伯爵府

如果係男人,炒佢可唔可以免補$?

男爵府

唔使咁緊張.........我個仔成日以為阿奶奶係男人 ........因為我奶奶既外形好男性化.........短髪, 格仔衫+牛記.......講野大大聲........當阿仔3-4歲時.......當奶奶去wee wee時........阿仔總會去愉睇.........想知到底佢係男定女

阿仔感到好疑惑........直頭出聲問奶奶.........到底你是男人定女人?

而家阿仔先話我聽.......佢細個時.......以為阿奶奶係"男扮女裝".......超好笑

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

原文章由 babyjerry 於 08-7-5 10:06 發表
唔使咁緊張.........我個仔成日以為阿奶奶係男人 ........因為我奶奶既外形好男性化.........短髪, 格仔衫+牛記.......講野大大聲........當阿仔3-4歲時.......當奶奶去wee wee時........阿仔總會去 ...

我都希望係細佬仔誤會, 唔係真係冇面見人. 我前工人最搞嘢係有鬍鬚(仲要係生係下巴, 但唔係好似d男人咁密, 不過好怪就真). 佢有冇買m巾就真係冇留意, 因佢間房離我地都好遠, 而且佢唔用我地既toilet, 佢間房有. 胸圍我見過有. 都係唔好吓自己.

首頁

尾頁

跳至