自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:中伏了!望x月餅

佢出名係奶黃唔係其他月餅喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

前年訂唔到,訂左BK果隻
上年咪訂下望月,諗住會好D

可能我食開現烤,唔中意叮既月餅,叮完個皮太淋

珍珠宮

引用:佢出名係奶黃唔係其他月餅喎

原帖由 91405 於 15-09-17 發表
佢出名係奶黃唔係其他月餅喎
但當時好多Jm話呢隻好味嘛,咪試吓囉,今日叮左一個,小小熱,但入便d糖走埋一堆,好似焦糖味,都係吾香,算喇,都係買番盒美心比阿媽,穩陣d

大宅

引用:訂左兩個月,等到今日去攞,好失望,又乾又

原帖由 耕田妺 於 15-09-16 發表
訂左兩個月,等到今日去攞,好失望,又乾又硬,所講嘅松露,黑毛豬完全食吾到味道,只係好甜味,點解之前咁 ...
我上司收到望x奶黄月餅,我食過,唔硬唔乾又唔太油膩,我覺得ok~.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 耕田妺 於 15-09-16 發表訂左

原帖由 lovely_cat 於 15-09-18 發表
我上司收到望x奶黄月餅,我食過,唔硬唔乾又唔太油膩,我覺得ok~.
我吾係買奶王,係講緊松露巴馬火腿

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

訂左兩個月,等到今日去攞,好失望,又乾又硬,所講嘅松露,黑毛豬完全食吾到味道,只係好甜味,點解之前咁 ...
平日未聽過,每年中秋前一定有post又話好味,又訂又讚到乜咁,覺得似媒多D!
呢D銷售手法都好明顯!

公爵府

Anpanmama 發表於 15-9-18 01:08
平日未聽過,每年中秋前一定有post又話好味,又訂又讚到乜咁,覺得似媒多D!
呢D銷售手法都好明顯! ...

望月係中秋先有得訂架嘛 年年都唔夠貨 有咩媒唔媒

都好幾年啦 又唔係今年先有

伯爵府

回覆:中伏了!望x月餅

我都訂咗盒 未拎

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

公爵府

呢度好多做馬架

侯爵府

引用:Quote:原帖由+耕田妺+於+15-09-16+發表訂左

原帖由 katherine.k 於 15-09-18 發表
呢度好多做馬架
松露黑毛豬火腿果仁有驚喜真心覺得幾好反而奶黃最出名我又只係覺得okay唔錯但唔會wow~ (利申: 今年未拎未食,期待 )

大宅

回覆:耕田妺 的帖子

我有份話望月好食, 我食左3年了,我唔係媒來架。不過今年真係差左好多,唔知同太多人買佢要大量製作控制唔到品質有關,奶黃/果仁/黑毛豬都有買來食。出年未必會買。

首頁

尾頁

跳至