跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 florence0204 於 08-9-26 11:42 發表
晴B媽

cc 情緒好似有d 問題, 點算呀................
原來呀 '歌星' 同 cc 一班呀

要先瞭解係咩令佢唔開心, 見招拆招...................

如果搵唔到咩原因, 真係好難搞......

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小息果時, 班主任打咗電話比我, 我亦同老師講咗,
如果有乜事可以打比我, 我會叫爸爸接佢走,
到 e+ 都冇接到電話, 應該冇乜嘢喇

原文章由 晴B媽 於 08-9-26 13:22 發表

要先瞭解係咩令佢唔開心, 見招拆招...................

如果搵唔到咩原因, 真係好難搞......

複式洋房

HI, 大家好,
三點幾果時, 有個同學媽咪至電比我, 話屯門落霜.嘩!
今晚睇下新聞先.

公爵府

雹 定 霜 呀?

原文章由 軒媽咪 於 08-9-26 16:49 發表
HI, 大家好,
三點幾果時, 有個同學媽咪至電比我, 話屯門落霜.嘩!
今晚睇下新聞先.

複式洋房

原文章由 florence0204 於 08-9-26 17:21 發表
雹 定 霜 呀?

我唔知呀, 兩樣有咩分別呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

今日去了2個新口岸過關, 去經落馬州站(福田口岸), 回程經深圳灣, 真係幾唔錯, 好少人, 唔洗係羅湖咁一出閘d人就係到狂奔, 又多車仔, 水貨團..............

頭先聽收音機, d聽眾好"興", 點解"正苦"可以容忍食物含有三聚氰胺.

你地仲有無飲奶茶, 3合1個d怕唔怕呀.

[ 本文章最後由 YanYan0116 於 08-9-26 20:30 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章

要開part 10啦, 今次輪到邊位呀.

公爵府

好媽媽勳章

nono

我pm埋我個公司電話比你吖, 因為我公司收唔到手提, 我又唔想飛線, 所以我比我個直線你吖

公爵府

jj ma...............

原文章由 YanYan0116 於 08-9-26 20:22 發表

要開part 10啦, 今次輪到邊位呀.

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 florence0204 於 08-9-26 21:13 發表
jj ma...............

part 10

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?test=desc&tid=1732519&pid=27014729&page=1&extra=page%3D1#pid27014729

首頁

尾頁

跳至