跳至

首頁

尾頁

洋房

舊既TOPIC唔知去左邊,開個新既,各位媽媽快D入黎吹水啦,得閒我會定期搞一次聚會,各位快D報到先...

洋房

up

男爵府

Hello,
我往錦綉的, 有一個兒子,讀光明英來, 一個囡, 讀天美, 有什麼活動或聚會, 預理我呀。
candy

原文章由 yuyu79 於 08-7-8 10:09 發表
舊既TOPIC唔知去左邊,開個新既,各位媽媽快D入黎吹水啦,得閒我會定期搞一次聚會,各位快D報到先...

複式洋房

hihi~ 我住加州o架~ 小b9個月大~ 大家好!

http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

子爵府

好媽媽勳章

Hello~~
Hello everybody~~!

複式洋房

Hello, I am live in fairview park

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

hello! 我係住响錦繡既大肚媽咪!

如果百佳或萬0有著數嘢,記住上嚟通知聲呀

別墅

錦銹,加洲靚媽入黎吹水啦!!!

錦繡M段, 囝囝5歲, 住了錦繡11年了

男爵府

嘩!!原來這裡都有很多錦綉媽咪, 真好。錦綉很好住, 但是有時比較悶, 有什麼活動呢???
為什麼不見了 yuyu79 呢?????????

原文章由 yuyu79 於 08-7-8 10:09 發表

洋房

原文章由 candy9328 於 08-7-9 16:40 發表
嘩!!原來這裡都有很多錦綉媽咪, 真好。錦綉很好住, 但是有時比較悶, 有什麼活動呢???

ha,i'm here...

[ 本文章最後由 yuyu79 於 08-7-31 13:02 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

My son is 6 mths old, anyone has similar age with my bb???

I'm in Fairview
Hello everybody~~!

複式洋房

我果個...9個月!

原文章由 VB04 於 08-7-10 08:41 發表
My son is 6 mths old, anyone has similar age with my bb???

I'm in Fairview
http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

大宅

我住碧豪苑, 受唔受我玩? 我個囡剛出世3星期

洋房

原文章由 yickyick 於 08-7-10 17:50 發表

歡迎 歡迎

別墅

好媽媽勳章

Hi!
I live in Fairview Park for 7 years
I have 2 daughters

大宅

Hello~~~

I live in 碧豪苑 too~~~ My son is 13months old

大宅

oh~~終於揾倒個街坊la~~~你仲坐緊月wor~辛苦嗎? 我係full-time mami 嚟ga

原文章由 yickyick 於 08-7-10 17:50 發表

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

係呀,有時都幾悶,尤其是我依個待產媽咪

原文章由 candy9328 於 08-7-9 16:40 發表

禁止訪問

洋房

原文章由 chandancy 於 08-7-18 09:05 發表
錦繡/元朗有什麼地方學習英文/普通話給小朋友

市中心有間KUMON,幾好架

首頁

尾頁

跳至