美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章

BigApple 發表於 16-1-1 22:36
上星期三帶咗小女去鍾醫生到脱咗咀角兩粒墨 四日後結焦 一星期後甩焦
好理想
咁你覺得鍾醫生好唔好呀?值唔值得推介?

子爵府

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

我覺得好奇怪,點解脫墨會痛同會重生,是用乜方法脫?

我最近係中環M88 嘅金醫生度脫咗一粒頗大and 深嘅墨,因為它長大了,膽心有變,所以脫。它的位置在鼻樑上,平時睇開個皮膚科醫生說不能用laser 脫,要手術,金醫生手細很好,follow up 都好,有洗臉用嘅cleanser、藥膏、膠布、Vit E oil, 分不同時間根據個鼻的情況配藥及洗臉膏。現在再無人可以叫我“大粒墨” 哈哈。

大宅

引用:Quote:BigApple 發表於 16-1-1 22:36 上星

原帖由 mrsjacky 於 16-01-30 發表
咁你覺得鍾醫生好唔好呀?值唔值得推介?
鍾醫生好好人 手勢好 阿女話脱時一啲都吾痛

子爵府

hashtag影視迷勳章

引用:我覺得好奇怪,點解脫墨會痛同會重生,是用

原帖由 Ste824 於 16-02-04 發表

我最近係中環M88 嘅金醫生度脫咗一粒頗大and 深嘅墨 ...
請問你脱幾錢粒?可否pm醫生資料

男爵府

引用:我覺得好奇怪,點解脫墨會痛同會重生,是用

原帖由 Ste824 於 16-02-04 發表

我最近係中環M88 嘅金醫生度脫咗一粒頗大and 深嘅墨 ...
我都想知幾錢,你粒墨幾大,脫咗幾耐,謝~

男爵府

2021勳章

回覆 BigApple 的帖子

請問你女幾歲?我都想幫亞女脫嘴邊的墨

大宅

趙華 發表於 16-5-7 11:05
回覆 BigApple 的帖子

請問你女幾歲?我都想幫亞女脫嘴邊的墨

我女兒 11歲

子爵府

BigApple 發表於 16-5-12 08:05
我女兒 11歲

你好呀!我仔十二歲,佢全面都有成六七粒好細的墨仔,成日都叫我同佢去脫。請問你囡脱完之後有無結焦,有無話脱時好痛?

禁止訪問

大宅

kiu-mummy 發表於 16-5-12 09:53
你好呀!我仔十二歲,佢全面都有成六七粒好細的墨仔,成日都叫我同佢去脫。請問你囡脱完之後有無結焦,有 ...

我女兒話一啲都吾痛 搽咗止痛膏先脱㗎 脱完結焦 甩焦大約一星期左右

子爵府

BigApple 發表於 16-5-12 22:46
我女兒話一啲都吾痛 搽咗止痛膏先脱㗎 脱完結焦 甩焦大約一星期左右

唔該曬你嘅分享

子爵府

jay24k1982 發表於 15-9-23 19:28
因為粒癦有條毛,話連住血管,所以咁貴。我去美容院問咁嘅情況,佢地唔肯幫我老公做。所以去左搵醫生做。

...
鐘醫生真係好好人, 我當年都搵佢脫, 脫左7-8次先脫哂 (佢脫完又出返黎), 脫到我都覺得唔好意思話不如我比多次錢, 佢話唔洗, 收一次錢包脫清就一定會脫到清為止..

首頁

尾頁

跳至