跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 SZEYUEN 於 08-7-9 15:28 發表
要架5係個心5安樂驚比人坐左都5知嘛 :-( :-(
妳boss一定好開心啦

都係架,耐唔時番下去昅實,米比人承虛而入,係都留番比我啦

水晶宮

真ka....有好既都益自己友啦, 真係有好多人想入黎做都入唔到

原文章由 lokwai 於 08-7-9 15:30 發表

嘩))))))))))就算係假既,聽到你咁講我都好開心呀

水晶宮

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:32 發表
佢就係唔想比人坐左我個位, 先叫我唔好轉part-time, 佢可能驚請返個好似佢之前個sec.禁, 同佢死對頭

你老細咁好人都有人同佢玩死對頭,咁就真係人夾人啦

琥珀宮

絕對係啦

原文章由 lokwai 於 08-7-9 15:29 發表

太子女成日都話我ed貨式周街都有架啦,又唔諗下人地做唔做得長,受唔受得氣,都多0餘架

水晶宮

我個fd叫我唔好返, if另一個同事攪得掂..
其實人地1個人做2個人野, 點得呀, 自己都唔可以做得晒啦...

話我sit, 有時有d野唔計得禁多, 好來好往lor

原文章由 SZEYUEN 於 08-7-9 15:28 發表
要架5係個心5安樂驚比人坐左都5知嘛 :-( :-(
妳boss一定好開心啦

水晶宮

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:33 發表
真ka....有好既都益自己友啦, 真係有好多人想入黎做都入唔到

緊係啦,收5點令鐘,又番5日,又有福利,又唔大壓力,係邊樹搵呢

水晶宮

收到風人地e家唔洗做, 1個女大左, 細個個又請工人湊, 享緊福...

我都係聽返之前d同事講, boss成日唔見左佢...好多野都係boss自己做, 唔係個sec做

原文章由 lokwai 於 08-7-9 15:34 發表

琥珀宮

識人做咩都easy d 嘛

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:33 發表

珍珠宮

其實果啲人真係好食糊不化, 同老闆過唔去, 咪即係同自己過唔去. 你唔妥佢, 都咪駛有好日子過啦.

原文章由 lokwai 於 08-7-9 15:34 發表

水晶宮

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:38 發表
收到風人地e家唔洗做, 1個女大左, 細個個又請工人湊, 享緊福...

我都係聽返之前d同事講, boss成日唔見左佢...好多野都係boss自己做, 唔係個sec做

可能係佢自己放風出黎,想話比你老細知,唔做e份工都唔志在喎 純熟虛構,你地睇下我幾無聊

琥珀宮

隨心啦

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:35 發表
我個fd叫我唔好返, if另一個同事攪得掂..
其實人地1個人做2個人野, 點得呀, 自己都唔可以做得晒啦...

話我sit, 有時有d野唔計得禁多, 好來好往lor

珍珠宮

oh....原來係有 之人. 佢哋又點似得我哋要等開飯, 要為5斗米, 折腰吖.

原文章由 fw5775 於 08-7-9 15:38 發表

水晶宮

可能佢就係個d賺錢買花帶既人....

原文章由 CherylMaMa 於 08-7-9 15:39 發表
其實果啲人真係好食糊不化, 同老闆過唔去, 咪即係同自己過唔去. 你唔妥佢, 都咪駛有好日子過啦.

水晶宮

比你笑死
原文章由 lokwai 於 08-7-9 15:40 發表

可能係佢自己放風出黎,想話比你老細知,唔做e份工都唔志在喎 純熟虛構,你地睇下我幾無聊

水晶宮

今晚買半隻鹽局雞+烚菜同ww食先
25蚊半隻抵唔抵呀

琥珀宮

超平啦 岩晒妳d懶人

原文章由 lokwai 於 08-7-9 16:10 發表
25蚊半隻抵唔抵呀

水晶宮

25蚊半隻抵唔抵呀

再唔係去五十嵐食兩個下午茶餐當晚飯都唔錯,40蚊有找

水晶宮

原文章由 SZEYUEN 於 08-7-9 16:12 發表
超平啦 岩晒妳d懶人

得我同ww真係好方便,自己煮佢又無要求(應該係無得要求),我都係隔日煮架咋,有時買飯盒,有時去食下午茶餐

珍珠宮

點解你話果啲下午茶餐....可以去到咁夜都仲有o既??

原文章由 lokwai 於 08-7-9 16:16 發表

得我同ww真係好方便,自己煮佢又無要求(應該係無得要求),我都係隔日煮架咋,有時買飯盒,有時去食下午茶餐

珍珠宮

鹽局雞.......我都好 like o架. 其次就係油雞. 反而對白切雞好麻麻.

25蚊半隻抵唔抵呀

首頁

尾頁

跳至