自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

好唔開心,好大壓力,好想一走了之逃避,但又不能放低兩個仔女。唯一的動力就是來自他們,昨晚攬住佢地喊,嚇得他們有點呆。不敢找朋友傾,怕煩到人,亦幫不上。一個人面對所有事情、一個人撐,可以撐得幾耐?

Jolin_Yuen    發表於 15-9-25 17:58

侯爵府

回覆:昨晚攬住仔女喊

唔知你有咩問題!加油啦Jm

禁止訪問

引用:好唔開心,好大壓力,好想一走了之逃避,但

伯爵府

加油,有心事找人傾訴吓,你仲有對仔女支持你。

禁止訪問

男爵府

你有問題不如分享下出來,當呻下又好聽下其他人意見都好,唔好屈住係心呀

WSYSC    發表於 15-9-25 00:10

大宅

回覆:MamaQueen 的帖子

有咩事都唔好屈住係心裡,加油呀,呢度好多人支持你

子爵府

BK Milk勳章

加油!

死解決唔到問題, 你愛仔女嘅話, 更加要勇敢生存, 冇咗你, 佢哋會好傷心, 人生亦唔圓滿。

有問題就傾下啦,揾朋友,社工又好, 係度傾又好, 你肯講就會有人願意聽

子爵府

原帖由 MamaQueen 於 15-09-24 發表
好唔開心,好大壓力,好想一走了之逃避,但又不能放低兩個仔女。唯一的動力就是來自他們,昨晚攬住佢地喊, ...
jm, 加油, take care

別墅

唔需要一個人面對

你有二個小朋友 他們的能力可以好大
你要加油 找朋友傾吓啦
唔係要人幫 係清楚自己多一點啊
你已經好叻 又有二個小孩子
努力愛自己

男爵府

畀面勳章

揾社工,揾人傾訴,唔好做傻事。

「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

子爵府

原帖由 MamaQueen 於 15-09-24 發表
好唔開心,好大壓力,好想一走了之逃避,但又不能放低兩個仔女。唯一的動力就是來自他們,昨晚攬住佢地喊, ...
咩野事?

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

男爵府

媽媽加油呀 子女就是你生存既動力 冇乜野係解決唔到

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你唔係一個人撐,仲有兩個仔女支持你靠你愛你,不要輕言去死,有問題去面對,用另一角度去睇可能會見到解决方法,要教仔女正面積極,首先你要親身示範,加油啦,希望在明天。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

這裡無人知你是誰,盡量講你想講。再唔係開個新ac專用作吐苦水

公爵府

好明白壓力,想大喊一埸,我宜家handle咁!

樓主,有乜事唔開心?

珍珠宮

會冇事嘅,喊左出黎舒服d,但之後要解釋番比小朋友聽咩事,或者求其話自己發惡夢肚痛之類。有勇氣走不如試下解決搵人幫手渡過難關。

natjosejim    發表於 15-9-24 09:58

寶石宮

2024年龍年勳章

講出黎為你分下憂

幸福可以好簡單

男爵府

加油
唔好自己打困局,記住仲有兩個小朋友好需要你

首頁
12345...7

尾頁