自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 maymay88 於 15-09-24 發表本

原帖由 jannlly 於 15-09-24 發表
晨早七八點,播大聲音樂做運動,跳舞,真係好騷擾。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

好欣賞當事人,俾人日日嘈住訓覺,重咁鬼幽默

子爵府

BK Milk勳章

回覆:投訴廣場跳舞嘈到死 網民擺大媽上網Bid

我屋企樓下都係日日一早7點就有人開大音樂做早操

水晶宮

畀面勳章

水晶宮

畀面勳章

諗起細個屋邨 如果咁嘈 D人會 掟水蛋架!!!

不過係幾廿年前

伯爵府

BK Milk勳章

青衣都有好多「跳老舞的大媽」,有買趁手,求求你快啲「買起」佢地

公爵府

佢地跳舞就跳啦,穿番條褲,著反對波鞋啦,穿條迷理裙高跟鞋,文化吾同真係接受吾到囉

大宅

爭D 比佢笑死,好彩老公係隔離,如果唔係同車D 人應該會覺得我係傻的

男爵府

環保接龍勳章

去旅行都要跳?唔覺得自己會麻煩人架咩

大宅

跳舞都唔算恐怖,但佢地耳膜肯定有問題囉,五百米外都聽得到。洗唔洗開到咁大聲呢

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

引用:琴日...我公司樓下都好得人驚....公司響市

原帖由 Ronnym 於 15-09-24 發表

琴日...我公司樓下都好得人驚....
吓,趕都唔走咁惡

大宅

引用:諗起細個屋邨 如果咁嘈 D人會 掟水蛋架!!!

原帖由 (Samantha) 於 15-09-25 發表
諗起細個屋邨 如果咁嘈 D人會 掟水蛋架!!!

不過係幾廿年前
Well done

大宅

回覆:廷廷媽 的帖子

針唔拮到肉唔知痛,有世藝係好,但騷擾到人就唔係咁好,做人又唔好咁自私

水晶宮

佢地鍾意運動,香港咁細,但真係騷擾人地

大宅

引用:我屋企樓下都係日日一早7點就有人開大音樂

原帖由 joeyjoeycc 於 15-09-24 發表
我屋企樓下都係日日一早7點就有人開大音樂做早操
我屋企樓下都有,夏天開冷氣就算,冬天開窗朝朝7點開場,嘈到拆天,奇怪在無人投訴,試過開業主大會提出過,有個大媽話7點幾唔早啦!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

呢d騙子買家夠境知唔知人地賣咩架

問題 1
piqui_**** (無) : how much is the last price and where can we meet for transaction ? reply me directly to my email ( shiuhse@ g mail . com ) and i will reply you immediatly
答覆
davidwong20090309 ( 0 ) : 你班尼日尼亞人果然對眼生在c忽。

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

peppermint2000 發表於 15-9-25 10:50
針唔拮到肉唔知痛,有世藝係好,但騷擾到人就唔係咁好,做人又唔好咁自私

...
騷擾到人當然唔好啦, 我意思係點知道果D一定係國內大媽? YAHOO BID同YOUTUBE都只係話師奶冇指明係國內大媽....做晨運好多師奶都會去, 可能係你親人之一都唔定, 覺得咁樣影人相攞去拍賣唔係幾好咁囉....

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至