自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍 求幫助 急~~請講明上落車車站名 感謝!!!!請知道既媽咪幫下手 唔該晒!
ty123

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ty1234 發表於 15-9-24 21:36
請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍 求幫助 急~~請講明上落車車站名 感謝!!!!請知道既媽咪幫下手 唔該 ...
天水圍去科大

西鐵轉地鐵轉91M
西鐵-天水圍站 >>>美孚站轉地鐵 >>鑽石山地鐵站巴士總站 >>91M>>香港科技大學

科大返天水圍

91M轉地鐵轉西鐵

香港科技大學91M>>可以彩虹站或鑽石山站轉地鐵>>美孚站>>轉西鐵>>天水圍站

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

回覆:請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍

搭269c去到鑽石山落車 係荷李活廣場果到個巴士站到搭91m就可以去到!彩虹既話係牛池灣街市對出有小巴去到!

男爵府

回覆:請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍

科大返天水圍可以搭返91m去鑽石山搭返269c!係科大南閘都有小巴落觀塘/彩虹 好快到 到左一樣搭269c就可以了

大宅

好多謝大家 唔該晒
ty123

侯爵府

引用:請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍

原帖由 ty1234 於 15-09-24 發表
請問天水圍點去科大 同埋科大點返天水圍 求幫助 急~~請講明上落車車站名 感謝!!!!請知道既媽咪幫下手 唔該 ...
搭269c ,希望冇記錯 number, 係彩虹落車
穿過彩虹村,落地鐵,去另一邊搭小巴入科大

首頁

尾頁

跳至