跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #40 neighbour 的文章

哦, 都好d, 我以為遠好多添

別墅

wei, neighbour, 喺呢度見到你! 咁卓基係唔係真係咁好? 值唔值得我呢d中環友走到咁遠?

原文章由 neighbour 於 08-9-26 13:07 發表

我過路搭吓咀架咋 唔好介意

其實都係搬去原址附近架咋 卓基現址係 卑路乍街與加多近街 (三十幾號)之間, 如果搬, 西環邨係加多近街 (大約六十幾號咁上下)

:) ...
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

男爵府

間間都係早一year 就可報0架啦!

原文章由 bbaudrey 於 08-9-24 09:44 發表
吓, 真係呀, 乜真係咪快要報喇, 依家講緊係2009年9月開學喎
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

別墅

我覺得唔值囉.. 因佢好 local 型式... 我幾個朋友都只在卓基上N1, 之後一上K就一定轉走...
我個b係個到上過PG... 教PG個英文miss好... 但接觸過個校長就真的

原文章由 rlandrl 於 08-9-26 19:28 發表
wei, neighbour, 喺呢度見到你! 咁卓基係唔係真係咁好? 值唔值得我呢d中環友走到咁遠?

別墅

KHbaby, thanks. 咁中環友N1有咩好選擇? 我見呢度好多人話基恩好, 但都係西區 (雖然冇咁遠), 唔知報唔報好. wisely又點睇?

原文章由 KHbaby 於 08-9-27 23:57 發表
我覺得唔值囉.. 因佢好 local 型式... 我幾個朋友都只在卓基上N1, 之後一上K就一定轉走...
我個b係個到上過PG... 教PG個英文miss好... 但接觸過個校長就真的

...
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

大宅

係囉, 我都想問吓, 咁究竟邊間好呢

禁止發言

大宅

回覆 #47 Sum107 的文章

想問吓偉思响邊mouth:

大宅

偉思 is good ah! Spacious, clean and neat. Have open space for kids to play. Caring teachers, headmaster and staff. My younger son started n1 there since last Sept, he loves going to school.

偉思 is next to Park'n Shop in Caine Rd.

原文章由 bbaudrey 於 08-10-2 20:47 發表
想問吓偉思响邊mouth:

民房

hi!!各位你地好!
我都有諗過比我bb讀n1,佢係 jun 07出世,唔知大家知唔知寶翠園間聖雅各好唔好呢?我聽過一d媽媽講話唔錯,可以訓練小朋友獨立同自我照顧。至於k1我想佢讀禮賢會,不過我屋企去禮賢會對小朋友來講比較辛苦,但係...都可以坐校車既...
唔知大家仲有沒有好介紹及意見呢?

禁止發言

禁止訪問

大宅

回覆 #52 vanessapmm 的文章

我都想知喎, 仲有學費大約幾錢呢

禁止發言

子爵府

AGREEED!!!!

堅尼地城明愛都好,老師 & SUM SUM 細心,又有愛心 [/quote]<br />

首頁

尾頁

跳至