美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

laci le beau tea 分享

m131mch,

我今日收到茶啦!夜D同我隻佬一齊飲一齊減!做個記錄先!
啱啱上磅56kg(124磅)

有興趣mami一齊分享吓啦!

民房

Re: laci le beau tea 分享

wait for your good news ^o^

洋房

作死你ar......124磅咋 .....仲減咩ar???.....好羨慕ar.......
咩?!同你老公一齊減?佢制咩?多數老公都話咪搞果wor,甘好ar......莫非係"有福同享有難同當?"......哈哈......

子爵府

嘩...真係好羨慕呀, 124 磅.....哎.....140 我已經好開心喇~

m131mch,
我老公都係咁呀, 佢都唔知幾想飲我 d 茶呀, 不過佢話朝早趕時間, 如果我同佢都要去廁所的話, 我地會遲到呀, 所以佢先無飲咋....話唔定佢遲 d 朝早偷黎飲呀!! 呵呵~~佢鬼咁貪靚, 成日都話要節食減肥, 但佢唔肥架, 只係有少少豬楠肉之嘛, 比起我呢個 5 個月大o既豬楠肉, 簡直小兒科呀~

別墅

我仲未開始飲呀,因為仲未知買邊隻水壺,你地買邊隻架?

洋房

To micgi
我上次同你講係$10 shop果個茶壺,之從助助茶又有送果隻壺之後,已經搵唔到啦.其他你搵個可以沖到2柸水既壺就得啦,總之就唔好一柸濃一柸淡就ok啦^^

大宅

m131mch,

你咁夜都未 Sleeping? 買左茶包 D 媽咪好多都未試飲呀, 真係好想知大家的意見係點. 快D 上黎講下啦!

洋房

你夠未訓啦^^,唔係....我等緊朋友online呀睇佢有冇睇email話比佢聽匯左$$and confirm個數 ma,now USA係 FRIDAY 既12:59PM...死野ar..仲冇online...好眼訓ar......

唔..係ar...有好多mama都未收到,包括掛號果d,因有掛號no,所以可以check到收左未....寄平郵果d,有d派左,有d又未收到,都唔知郵局搞咩,我上次寄盒茶比個fd,佢足足等左1個week,追到我傻....希望個個媽媽快d收晒甘就好啦(甘我可以安安樂樂啦<----第1批..cccc)

民房

I brought it by myself in Canada, 我已經飲過more than 2 weeks la, 都係咁 keep冇mug點減, but真係飲左要去廁所gar, 係 always even at mid-night but no stomach aid, haha... that's my 分享.

民房

Eded-mom ,

你可以話我知canada 邊度有賣嗎? 我買唔到呀, 請問有冇肚痾呢?? Thanks so much!!!!

大宅

開咗個topic都無回應添 :wink:

前晚,尋晚飲咗兩晚,仲未有セ大感覺...不同係去大大D output唔係香蕉狀,係蛋花(希望咁形容你哋唔會覺得核突啦 )非常舒暢,完全無咕咕哩哩...

減磅方面...嘻未敢上磅,因尋晚同老公去咗打邊爐宵夜....飲夠一個星期至上磅滙報啦 :-P

我老公同我一齊減,所以一包茶茶包分二杯,唔洗飲隔夜茶.我老公可能減得快d,因佢飲完第2朝巳經有反應,佢188磅

民房

xx ,
我回應咗啦!!

Akiko,
I brought in GNC - Vancouver, just little-bit 肚痾, don't worry, u can manage anyway.

民房

Eded-mom,

唔該哂你~ 唔係安省呢邊的gnc 有冇賣呢?
你買幾錢?乜味道呀? 唔該哂你

民房

Akiko,

I think so, they call "Super Dieter Tea-laci le beau", u can call n check w/ them b4 u go, it costs $11.99 but $9.9 for membership. All taste is included n mine is lemon.

洋房

up

洋房

up

洋房

Eded-mom, pls check pm. Thanks!!

大宅

我聽日開始會食"三日減十磅餐",夜晚就會飲呢隻茶, 唔知會唔會減得快D呢 :-P
--------------------------------------------------------- (一) 賭博座談會 - $400 組別 : 1) 8月16日 2) 8月20日 時間 : 6:45pm 性別 : 男性 年齡 : 18-45歲 必須為在職人仕 需時 : 2hrs 要求: 於04年1月至今, 有試過投注賽馬或足球 (次數不限, 試過一次亦可參加) 有興趣請填回以下資料給我報名: 1) 選擇組別: 2) 中文全名: 3) 聯絡電話: 4) 年齡: 5) 平均幾耐投注足球賽事 : 6) 每場太約投注幾多錢 : 7) 通常每日會投注幾多場賽事 : 8) 會透過咩途徑下注 (請選a-f, 可多於一種): a) 香港賽馬會 b) 澳門彩票公司 c) 外圍 d) 艇仔 e) 網上投注 f) 其他 (請注明) 9) 有冇投注歐洲國家盃賽事 : 10) 如有投注歐洲國家盃賽事, 投注次數會係 a.多過以前 b.少過以前 c.不變 : 11) 有無投注賽馬, 如有, 幾耐一次 : 12) 行業 & 職位: SYNOVATE ********** (一) 家居用品訪問 $150 年齡 : 21-65歲 性別 : 男女均可 地點 : 銅鑼灣 時間 : 10:00 - 21:00 (任選60分鐘) 有興趣請留 : 1. 中文全名 : 2. 性別 : 3. 年齡 : 4. 聯絡電話 : (二) 嬰兒用品訪問 $300 日期 : AUG 時間 : 6:30 - 8:30PM 年齡 : 18歲以上已婚女性 地點 : 銅鑼灣 時間 : 10:00 - 21:00 (任選45分鐘 - 上公司接受45分鐘訪問, 第二次可在家中填寫) 要求 : 現有0-6個月之BB 有興趣請留 : 1. 中文全名 : 2. 性別 : 3. 年齡 : 4. 聯絡電話 :

別墅

xx :
我同你一樣呀都係無咩反應去廁所的嗅嗅都係同你一樣呀,但係我媽咪飲左一杯就真係有呀m131mch你張簡介嘅反應喎!

洋房

E.E....張簡介係我朋友唔知係邊度易左email比我print比你地ga,甘佢即係冇寫錯啦..haha...甘你媽媽正在排毒中wor...
but你媽咪有冇鬧你ar...因我先生第1次飲就話我好比d甘既野佢飲,搞到佢去左幾次廁所,不過個肚就冇甘局就真既.唉...佢都唔明呢隻tea係點運作ga....激死!!!但自次之後,叫佢飲啦,減下肥啦就死都唔制啦,話"男人之家,減咩肥wor"=.=,所以xx有老公陪,我不知幾羡慕...

首頁
12345...8

尾頁

跳至